novo u kinu
29. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 2 minute Povratak Poa, pande koja ne oprašta kung-fu te nova suradnja Godzille i Konga, vječitih rivala koji su u stvarnom životu dobri kolege, obilježit će ovaj filmski mjesec.

22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

Glazba

Posljednje ulaznice za koncert Dorđa Balaševića u Varaždinu

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Dva i pol tjedna uoči Božićnog koncerta Đorđa Balaševića u varaždinskoj Areni u prodaji je ostalo posljednjih 500 ulaznica za parter i fan pit. Od samog početka Balaševićevi fanovi iz cijele Hrvatske, regije, mnogih europskih zemalja te SAD-a i Australije sjajno su reagirali razgrabivši većinu ulaznica. Uspomene na varaždinski koncert iz 2011. zasigurno su doprinijele prodaji ulaznica. Na sceni će mu se pridružiti 16 izvanrednih glazbenika uključujući i sjajne vojvođanske tamburaše, maestra Aleksandra Dujina, saksofonista Gabora Bunforda i violinista Ignaca Šena, a kao poseban gost nastupit će Nikša Bratoš.

Za sve Đoletove fanove pokreće se akcija “Povratak u najzapadniju panonsku luku” u kojoj se pozivaju svi da izrade čestitku Đoletu povodom nadolazećih blagdana i njegovog novog dolaska u Varaždin. Čestitke mogu biti bilo kojeg oblika – filmići, dizajnirane, naslikane ili fotografirane čestitke, audio snimke, multimedijalni radovi. Ključno je da se formati mogu postati na Facebook event “Đorđe Balašević – Povratak u najzapadniju panonsku luku”. Nakon postanja zadatak je skupiti što je moguće više likeova jer “najlajkaniji” post dobiva 4 ulaznice za fan pit! Cijela akcija kreće u srijedu, 9. prosinca i traje do 18. prosinca nakon čega će odmah biti poznati dobitnici.

U prodaji je ostalo svega 500 ulaznica za fan pit i parter. Ulaznice za parter mogu se kupiti po povoljnijoj cijeni od 220 kn do nedjelje, 13. prosinca. Od ponedjeljka, 14. prosinca cijena im se diže na 250 kn, dok će ona za fan pit ostati nepromijenjenih 295 kn.

Be social

Komentari