Istaknuto
22.05.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Nova glazba ovog tjedna nudi izbor domaćih i regionalnih noviteta za koje možete glasati te nekoliko stranih preporuka za slušanje.

21.05.2019.

Vrijeme čitanja: 10 minute Da je nostalgija najdraža hrana Hollywooda već je odavno jasno, a još jedna potvrda toga nove su verzije davno zaboravljenih i preboljenih serija.

Film

Dolazi dokumentarac o Arethi Franklin i njezinom legendarnom albumu snimljenom u crkvi

09.03.2019. Ziher.hrFoto: YouTube trailer screenshot
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Uskoro dolazi dokumentarni film o legendarnom nastupu, točnije snimanju albuma ‘Amazing Grace’ Arethe Franklin u crkvi Bethel Baptist u Los Angelesu.

Sam događaj zbio se 1972. godine. Snimka snimanja albuma do sada nije bila objavljena, a prije nekoliko dana izašao je prvi trailer kojim se najavljuje dokumentarac o Arethi i ‘Amazing Graceu’.

Projekt je nekoliko puta stopiran, Sydney Pollack je radio na njemu, ali je 2008. godine premuo, a sve je zatim preuzeo Alan Elliott koji je do tada bio producent. Aretha je odbijala da se snimke koriste u svrhu snimanja filma. Godinu dana nakon što je preminula, njezina obitelj dopustila je snimanje i objavljivanje.

Film će se zvati Amazing Grace, do sada je pohodio nekoliko filmskih festivala, a u svibnju će se naći u kinima diljem svijeta.

Album ‘Amazing Grace’ najprodavaniji je gospel album u povijesti.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Komentari