Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

Film

Dolazi dokumentarac o Arethi Franklin i njezinom legendarnom albumu snimljenom u crkvi

09.03.2019. Ziher.hrFoto: YouTube trailer screenshot
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Uskoro dolazi dokumentarni film o legendarnom nastupu, točnije snimanju albuma ‘Amazing Grace’ Arethe Franklin u crkvi Bethel Baptist u Los Angelesu.

Sam događaj zbio se 1972. godine. Snimka snimanja albuma do sada nije bila objavljena, a prije nekoliko dana izašao je prvi trailer kojim se najavljuje dokumentarac o Arethi i ‘Amazing Graceu’.

Projekt je nekoliko puta stopiran, Sydney Pollack je radio na njemu, ali je 2008. godine premuo, a sve je zatim preuzeo Alan Elliott koji je do tada bio producent. Aretha je odbijala da se snimke koriste u svrhu snimanja filma. Godinu dana nakon što je preminula, njezina obitelj dopustila je snimanje i objavljivanje.

Film će se zvati Amazing Grace, do sada je pohodio nekoliko filmskih festivala, a u svibnju će se naći u kinima diljem svijeta.

Album ‘Amazing Grace’ najprodavaniji je gospel album u povijesti.

(Visited 20 times, 6 visits today)

Komentari