Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Karlovački Dani piva, koji su odbili ugostiti Bajagu, od iduće godine u rukama YEM-a

06.12.2018. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Sjećate se sage koja se ljetos danima provlačila kroz medije, kada je organizator Dana piva u Karlovcu, pod pritiscima braniteljskih udruga, zaustavio održavanje koncerta Momčila Bajagića-Bajage? Uslijedio je i odgovor Hladnog piva, koji su potom pozvani da nastupe umjesto srpskog rockera, a kojim su dečki iz  Gajnica jasno dali do znanja da neće biti ničija zamjena, pogotovo u svjetlu događaja koji su bili nacionalno obojeni,  i odbili nastupiti.

Tko bi rekao da će taj isti dernek iduće godine nositi potpuno drugačiji predznak i da će kroz grad na četiri rijeke proteći neka od najvećih imena urbane glazbe! Organizaciju je preuzeo Grad Karlovac, a line up iduće će godine slagati YEM, odnosno tvrtka Hashtag koji stoje iza zagrebačkog Beer festa, festivala Drito iz Tvornice, Fibra u Splitu i Brijačnica. 

Dani piva u Karlovcu u pet će dana na pet lokacija spojiti pivo, glazbu i gastronomiju, a sudeći po dosadašnjim festivalima iza kojih stoji YEM, Karlovčane čeka pet dana odlične zabave. Na zagrebačkoj inačici u dvije godine koliko se festival održava nastupila su sva eminentna imena hrvatske i regionalne urbane glazbe – Kawasaki 3P, Pips Chips & Videoclips, Ogenj, M.O.R.T., Lika Kolorado, Kojoti, Jura Stublić & Film, Let3, Artan Lili, Irena Žilić, Porto Morto, Mnogi Drugi, Ischariotzcky, Nipplepeople, Kandžija i Gole Žene, Vojko V….

Line up za premijerni ulazak YEM-a u Karlovac saznat ćemo u ožujku 2019.

(Visited 585 times, 1 visits today)

Komentari