Istaknuto
13.07.2019.

Vrijeme čitanja: 3 minute Ako se prepustimo nevinom gledanju i zanemarimo činjenicu da smo kao vrsta potamanili brojne druge s ovog ekrana, film je i besprijekorna zoološka izložba afričke faune.

12.07.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Fotografija s najviše lajkova na Ziheru odnosi titulu fotografije mjeseca, a autor fotografije dobiva priliku da se predstavi čitateljima putem intervjua na portalu.

Glazba

La Morte Viene Dello Spazio- novi psihodelični gost Močvare

16.06.2019. Ziher.hrFoto: Facebook. com/ La Morte Viene Dallo Spazio, Fabio J. De Marco
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Klub Močvara u suradnji s Red Rocket Sryle ugostit će 28. lipnja talijanski bend La Morte Viene Dello Spazio.

Samo ime benda osnovanog početkom 2018. potječe od izvornog naslova prvog ikad talijanskog SF filma iz 1959. “The Day the Sky Exploded” ilitiga “Dan kada je nebo eksplodiralo“. Njihov zvuk predstavlja putovanje u slobodnom obliku bez definiranog  odredišta uz dozu misticizma, a pritom se poigravaju kombinirajući bliskoistočne melose, flaute (Alien Flute), teremin, synthove te ženske vokale  stvarajući sintetički obogaćeni zvučni pejzaž koji daje mentalnu sliku drevnog misticizma.

Do dana današnjeg izdali su jedan EP imenom “Sky Over Giza” te su nastupali na brojnim europskim festivalima od kojih je najzvučniji Duna Jam na kojem su nastupali 2018.

U ulozi predgrupe nastupit će SBLXN. Sablazni trio iz Zagreba koji negativnu energiju kanalizira kroz hibridnu kombinaciju sludge-a, post- metala i psihodelije. Njihove teški rifovi, čudni ritmovi i ambijentalni pasaži mogli bi vas u mislima premjestiti u svemirska prostranstva, zle šume ili unutrašnjost grobova.

Ulaznice

Vrata Močvare se otvaraju u 20 sati. U 21 h nastupa zagrebački SBLXN, nakon čega u 22 h La Morte Viene Dallo Spazio.

Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni od 20 sati.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Komentari