Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Nova glazba: Waitapu ft. Remi, Mr. Albino, Thee Melomen,Them Moose Rush i drugi

21.11.2018. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Ove srijede u Novoj glazbi našlo se dvanaest pjesama domaćih snaga. Tu su Waitapu ft. Remi, Mr. Albino, Thee Melomen, ŠećeЯ , Them Moose Rush, Vladimir & Kalafat, Mach, Filip Majdak, Alejuandro Buendija, Cold Snap, Gužva u 16-ercu i Tiani.

Od stranih noviteta preporučujemo The Chemical Brothers, Hozier, Ellie Goulding, Karen O & Danger Mouse te Bon Iver.

Vi odlučujete koji novitet je bio top, a koji flop. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba: Top ili flop?

Strana glazba – preporuka za slušanje

The Chemical Brothers – Free Yourself


The Chemical Brothers za svoj aktualni singl Free Yourself predstavlja fenomenalan videospot s rasplesanim robotima. Novi album “No Geography” možemo očekivati iduće godine.

Hozier – Movement


Ukrajinski plesač Sergei Polunin pojavio se u videospotu za Hozierovu novu pjesmu Momentum. Hozier trenutno radi na nasljedniku njegovog debitantskog albuma iz 2014. godine.

Ellie Goulding, Diplo, Swae Lee – Close To Me


Close to Me novi je singl britanske pjevačice Ellie Goulding nastao u suradnj s američkim producentom Diplom i reperom Swae Leeom. Videospot je snimljen u Budimpešti.

Karen O & Danger Mouse – Lux Prima


Karen O i Danger Mouse singlom Lux Prima najavljuju zajednički album koji izlazi 14. prosinca kao limitirano vinilno izdanje.

Bon Iver – Do You Need Power? (Walk Out Music)


Bon Iver objavio je novu pjesmu Do You Need Power? (Walk Out Music) kao dio “Creed II” soundtracka. Bon Iverov posljednji studijski album “22, A Million” obavljen je 2016.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Monika Bračević.

(Visited 415 times, 2 visits today)

Komentari