Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Nova glazba – Gatuzo, Les, M.O.R.T., The Strange i drugi

28.11.2018. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Ove srijede u Novoj glazbi našlo se sedam pjesama domaćih i regionalnih snaga. Tu su Gatuzo, M.O.R.T., Les, Bajaga i Instruktori, Lynch, The Strange i PipsChips&Videoclips.

Od stranih noviteta preporučujemo The National, White Lies, Astronoid, Delta Heavy i Lennyja Kravitza.

Vi odlučujete koji novitet je bio top, a koji flop. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba: Top ili flop?

Strana glazba – preporuka za slušanje

The National – Save The Bird

The National su za američki Thanksgiving objavili obradu pjesme Save The Bird uz animirani video u stilu Bob’s Burgersa.

White Lies – Believe It

Ovaj tjedan svi miljenici zagrebačke publike predstavljaju nove stvari. White Lies predstavili su video za singl Believe It. Imat ćemo ih prilike ponovno slušati u Tvornici kulture 10. ožujka.

Lenny Kravitz – Johnny Cash

Lenny Kravitz objavio je baladu savršenu za mokra i maglena jutra. Pjesma Johnny Cash opisuje susret s pjevačem i njegovom suprugom u trenutku kada je Lenny saznao da mu je majka preminula 1995. godine, a nalazi se na aktualnom albumu “Raise Vibration”.

Astronoid – I Dream In Lines

Američki post metal bend Astronoid singlom I Dream In Lines najavljuje novi album čiji se izlazak očekuje početkom veljače.

Delta Heavy ft Everyone You Know – Anarchy

Engleski elektro duo Delta Heavy imaju novi singl u suradnji s Everyone You Know. Singl baca na Pendulum pa se uz nostalgiju za DnB vremenima opraštamo od pregleda ovotjednih noviteta.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Helena Kezerić.

(Visited 371 times, 2 visits today)

Komentari