Istaknuto
22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

17.04.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Nadam se da i u ovom izdanju za mjesec veljaču ima za svakog ponešto. Melodičnog black metala mi je previše za barem par mjeseci.

Glazba

Nova glazba: nemanja, Seine, Elis Lovrić, Je Veux i drugi

03.04.2019. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 1 minuta

U rubrici Nova glazba domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će nemanja, Seine, Đutko, Elis Lovrić, Je Veux, Mnogi Drugi i U Pol’ 9 Kod Sabe.

Strane preporuke za slušanje su  Rammstein, The Tallest Man On Earth, Interpol, Emotional Oranges i Khalid.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba

 

Strana glazba – preporuka za slušanje

Rammstein – Deutschland

Nakon osmogodišnjeg izbivanja iz studija, legendarni njemački industrial metal sastav objavio je potpuno novi singl kojim je najavljen njihov sedmi studijski album “Rammstein”. Pjesmi Deutschland pridružen je vrlo provokativan video za koji je zaslužan redatelj Specter Berlin.

The Tallest Man On Earth – I’m A Stranger Now

Švedski kantautor Kristian Matsson djeluje pod imenom The Tallest Man On Earth, a drugi singl I’m A Stranger Now naći će se na novom albumu “I Love You. It’s A Fever Dream”.

Interpol – The Weekend

Interpol je izbacio novi singl The Weekend i najavio izlazak novog EP-a u svibnju pod nazivom “A Fine Mess”.

Khalid – Self

Američki R&B glazbenik Khalid ovog tjedna je s nama na listi noviteta novim singlom Self. Pjesma će se naći na novom albumu “Free Spirit” s kojeg smo već imali prilike čuti singlove Talk, Better i My Bad.

Emotional Oranges – Built That Way

Emotional Oranges je novo ime na R&B sceni, američki tajanstveni duo ovog tjedna predstavlja pjesmu Built That Way.

 

Novu glazbu ovog je tjedna birala Helena Kezerić.

(Visited 689 times, 11 visits today)

Komentari