Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Nova glazba: Svemirko, Lu Jakelić, Nikola Marjanović, Dino Purić, SUN U i drugi

07.11.2018. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Ove srijede u Novoj glazbi našlo se dvanaest pjesama domaćih snaga. Tu su Atmospheric, Domagoj Šimek, Luxon i Boora, Mrtva Roza, La Volpe, Nikola Marjanović, Svemir, Dino Purić, Lu Jakelić, SUN U, Tkivo i Svemirko.

Od stranih noviteta preporučujemo TENDER, Jacob Banks, Slipknot, Busted i Bill Ryder-Jones.

Vi odlučujete koji novitet je bio top, a koji flop. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba: Top ili flop?

Strana glazba – preporuka za slušanje

TENDER – Closer Still

Elektro pop duo iz Londona ovog tjedna našao se na listi noviteta singlom Closer Still.

Jacob Banks – Slow Up

Jacob Banks dolazi iz Engleske, a novim singlom Slow Up savršeno se uklapa u maglena jutra koja nas sve češće bude ove jeseni.

Slipknot – All Out Life

Slipknot su objavili novi singl pod nazivom All Out Life. Riječ je o kritici društvu u kojem živimo, a važno je i napomenuti kako je to prvi novi materijal od zadnjeg izdanog albuma iz 2014. godine.

Busted – Nineties

Možda ispada kao da samo Britanci izbacuju glazbu ovog tjedna, niz novih singlova se nastavlja pop punk bendom Busted i njihovom pjesmom Nineties.

Bill Ryder-Jones – Don’t Be Scared, I Love You

Pregled ovotjednih noviteta završit ćemo s još malo glazbe za utapanje u magli i žutom lišću. Suosnivač benda The Coral, Bill Ryder-Jones ovog tjedna predstavio je melankoličnu Don’t Be Scared, I Love You.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Helena Kezerić.

(Visited 1.318 times, 7 visits today)

Komentari