Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Novi dokumentarac o The Beatlesima režirat će Peter Jackson u posebnoj tehnici

06.02.2019. Ziher.hrFoto: facebook.com/PeterJacksonNZ
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Peter Jackson, legendarni redatelj Gospodara prstenova, režirat će dokumentarni film o Beatlesima. U dokumentarcu će koristiti najnoviju tehnologiju pomoću koje će starim snimkama dati novo ruho.

Na isti način napravio je prošlogodišnji ratni dokumentarac They Shall Not Grow Old.

U glazbenom dokumentarcu koristit će se arhivske snimke sa snimanja albuma „Let It Be“, a uključivat će i pjesme s tog albuma.

Taj album sa sobom nosi i niz značajnih trenutaka za The Beatlese, a prema Jacksonovim riječima obožavatelji benda iz Liverpoola bit će iznenađeni otkrivenim činjenicama koje će biti prikazane u dokumentarnom filmu, prenosi The Guardian.

(Visited 32 times, 9 visits today)

Komentari