Istaknuto
07.11.2018.

Ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a sve ostalo je na vama. Vi odlučujete koji novitet zaslužuje biti na vrhu.

05.11.2018.

Knjige su odličan izbor u svakom slučaju! Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

Film

Ridley Scott snima nastavak „Gladijatora“, procurili prvi detalji

02.11.2018. Ziher.hrFoto: facebook.com/GladiatorMovie

Ono što se do sada nagađalo, službeno su sada potvrdili redatelj Ridley Scott i scenarist Peter Craig Gladijator 2 u fazi je pretprodukcije. Priča će se vrtjeti oko Luciusa, Lucillina (Connie Nielsen) sina, dok njezin lik poznajemo iz originala.

Lucius će tako biti nećak rimskog vođe Commodusa kojeg je fantastično utjelovio Joaquin Phoenix, a ubio ga je Maximus (Russell Crowe).

Croweov lik umro je na kraju prvog filma, ali u nastavku, prema Indie Wire, mladi Lucius bit će uvelike pod utjecajem ostavštine ‘gladijatora’ Maximusa.

Produkcija i snimanje Gladijatora 2 trebalo bi „početi jako brzo“. Scott trenutno radi na svojoj prvoj TV-seriji Raised by Wolves.

Originalni Gladijator došao je na velika platna 5. svibnja 2000. godine i postigao je nevjerojatan kritički uspjeh uz enormne brojke na box officeu – zaradio je preko 400 milijuna dolara i bio nominiran za 11 Oscara, osvojivši one za Najbolji film i Najboljeg glumca.

(Visited 101 times, 8 visits today)

Komentari