Istaknuto
22.05.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Nova glazba ovog tjedna nudi izbor domaćih i regionalnih noviteta za koje možete glasati te nekoliko stranih preporuka za slušanje.

21.05.2019.

Vrijeme čitanja: 10 minute Da je nostalgija najdraža hrana Hollywooda već je odavno jasno, a još jedna potvrda toga nove su verzije davno zaboravljenih i preboljenih serija.

Film

Od vampira do šišmiša – Robert Pattinson je novi Batman

17.05.2019. Igor Yuri Jurilj
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Robert Pattinson kao jedna od najvećih tinejdžerskih zvijezda prošlog desetljeća i vampirske sage Sumrak, bit će novo lice ispod legendarne maske crnog viteza svemira DC.

Čini se kako se mladi Pattinson, nakon sage koja ga je proslavila, dokazao u ulogama poput Cosmopolisa (2012) i Map To The Stars (2014) Davida Cronenberga, a sada će zaigrati kao mladi milijarder Bruce Wayne i njegova maskirana persona Batman. Kako je i bilo za očekivati u svemiru Batmana, odnosno DC-ja, nova će instalacija otići u noir smjeru i ponuditi detektivsku, old school priču. Prije negoli krene sa snimanjem za Warner Bros, Pattinson će završiti svoj projekt s uspješnim redateljem trilogije o Vitezu tame – Christopherom Nolanom, a bit će prikazan u ljeto 2020.

Pattinson ove godine igrati pak u četiri filma – High Life francuske redateljice Claire Denis, zatim The Lighthouse kao partner Wilhelmu Defoeu redatelja Roberta Eggersa, Netflixovom filmu The King i Waiting for the Barbarians uz bok Johnnyju Deppu.

Nakon što mu je Ben Affleck predao palicu po fijasku iz 2017., redateljsku ulogu preuzeo je Matt Reeves, redatelj posljednja dva nastavka Planeta majmuna, a nakon fijaska Justice Leaguea dobio je kreativnu slobodu i po pitanju odabira glavne uloge. Njegov suradnik sa spomenuta dva filma, Dylan Clark, bit će jedan od izvršnih producenata blockbustera.

Premijera novog filma o Batmanu zakazana je za Dan državnosti, odnosno 25. lipnja 2021.

(Visited 122 times, 122 visits today)

Komentari