Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Johnny Flynn glumit će mladog Davida Bowieja u filmu “Stardust”

05.02.2019. Ziher.hrFoto: dustonmars.tumblr.com
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Engleski glumac i glazbenik Johnny Flynn (Beast, Clouds of Sils Maria, Genius) glumit će mladog Davida Bowieja u Stardustu, filmu o prvom posjetu rock zvijezde SAD-u koji se dogodio 1971. godine.

U Stardustu Jena Malone (Vice) igrat će njegovu ženu Angie.

Za redatelja je postavljen Gabriel Range (I Am Slave), a za scenarij je napisao Christopher Bell. Naravno, film će se dotaknuti samo dijela Bowiejeva života te će gledatelji vidjeti kako je putovanje u SAD utjecalo na daljnju glazbenikovu karijeru, prenosi Variety.

stardust

Foto: facebook.com/JohnnyFlynnMusic

Bowiejev sin, redatelj Duncan Jones, oglasio se na Twitteru i rekao kako u filmu neće biti očeve glazbe i oko toga se neće predomisliti. Također, dodao je kako Stardust nema podršku obitelji legendarnog umjetnika.

Film u kina dolazi 1. svibnja 2020. godine.

(Visited 82 times, 5 visits today)

Komentari