Istaknuto
23.07.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Stali smo na karlovačkom kupalištu Foginovo i voditeljicu Kseniju Sanković, alfu i omegu Kinokluba, ispitali sve o putujućem ljetnom kinu u gradu filma.

17.07.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta I ovog tjedna u Novoj glazbi donosimo domaće i regionalne glazbene novitete na preslušavanje i glasanje za one koji to zaslužuju.

Film

Johnny Flynn glumit će mladog Davida Bowieja u filmu “Stardust”

05.02.2019. Ziher.hrFoto: dustonmars.tumblr.com
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Engleski glumac i glazbenik Johnny Flynn (Beast, Clouds of Sils Maria, Genius) glumit će mladog Davida Bowieja u Stardustu, filmu o prvom posjetu rock zvijezde SAD-u koji se dogodio 1971. godine.

U Stardustu Jena Malone (Vice) igrat će njegovu ženu Angie.

Za redatelja je postavljen Gabriel Range (I Am Slave), a za scenarij je napisao Christopher Bell. Naravno, film će se dotaknuti samo dijela Bowiejeva života te će gledatelji vidjeti kako je putovanje u SAD utjecalo na daljnju glazbenikovu karijeru, prenosi Variety.

stardust

Foto: facebook.com/JohnnyFlynnMusic

Bowiejev sin, redatelj Duncan Jones, oglasio se na Twitteru i rekao kako u filmu neće biti očeve glazbe i oko toga se neće predomisliti. Također, dodao je kako Stardust nema podršku obitelji legendarnog umjetnika.

Film u kina dolazi 1. svibnja 2020. godine.

(Visited 105 times, 1 visits today)

Komentari