Istaknuto
22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

17.04.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Nadam se da i u ovom izdanju za mjesec veljaču ima za svakog ponešto. Melodičnog black metala mi je previše za barem par mjeseci.

Film

Stigao je prvi teaser trailer za posljednju epizodu Star Wars sage

12.04.2019. Adnan BajrovićFoto: Trailer screenshot
Vrijeme čitanja: 2 minute

Na Star Wars proslavi koja se danas održava u Chicagu premijerno je prikazan i teaser trailer za posljednji, deveti, dio popularne sage.

Epizodu IX je režirao J.J. Abrams koji je s velikim uspjehom režirao i sedmi nastavak pod nazivom The Force Awakens. Sve pojedinosti o finalnom dijelu sage su do sada bile nepoznanica, a pogotovo  njegov naslov. Upravo je s trailerom otkriven i on, pa će tako film nositi naziv Star Wars: The Rise of Skywalker.

Foto: Trailer screenshot

Nakon svega što se izdešavalo u prethodnim dijelovima, jasno je da će ovaj naslov, kao i sam trailer pobuditi mnoge teorije. Osim ranijih glumaca kao što su Daisy Ridley, Oscar Isaac, John Boyega, Adam Driver, Anthony Daniels, glumačku postavu će činiti i Mark Hamill, Carrie Fisher (uz pomoć arhivskih snimaka), te Billy Dee William koji je glumio Landa Calrissiana u originalnoj trilogiji.

J.J. Abrams je prije promocije izjavio kako će nakon završetka ove trilogije napraviti kratku pauzu sa sljedećim Star Wars filmovima. Iako su već ranije najavljene čak dvije nove trilogije, od kojih će jednu raditi Rian Johnson, a drugu David Benioff i D.B. Weiss (Game of Thrones), Abrams je rekao kako su one u razvoju, ali nisu u planu za skorije objavljivanje. Ipak, uz novi streaming servis koji Disney pokreće u studenom ove godine dobit ćemo i nekoliko Star Wars serija: Tha Mandalorian, te Rogue One prequel seriju.

Star Wars: The Rise of Skywalker u kina stiže 20. prosinca.

(Visited 155 times, 13 visits today)

Komentari