Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Glazba

Tražimo glazbenog novinara i Instagram čarobnjaka (inače smo skromni)

10.01.2019. Ziher.hrFoto. Rawpixel (Unsplash)
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Prepoznaješ sebe ili nekog od svojih frendova na gornjoj slici?

Lijevo je glazbeni fanatik koji jedva čeka petak ne zato što je vikend, nego jer petkom izlaze nova izdanja, a pred njim je cijeli vikend da ih presluša i ocijeni u tablicu na kompu za koju svi znaju da je ima, ali je nitko nikad nije vidio. Za rođendan od prijatelja priželjkuje vinile i CD-e, tjedan si krati odlascima na koncerte i otkrivanjem novih glazbenih imena. Sam slaže svoje playliste, spreman je raditi intervjue i želi biti dio veselog glazbenog kolektiva u kojem se različitosti pozdravljaju, a brainstorming na zajedničkim sastancima dovodi do novih ideja za članke.

Desno je Instagram čarobnjak koji točno zna koji će post dobiti engagement već samim pogledom na feed, filtere ne koristi jer zna da u borbi priče i estetike uvijek pobjeđuje priča, ali ima i oko za lijepo. Majstor je u storyjima i zna jednom rečenicom zaintrigirati nekoga da pročita članak.


Ako se prepoznaješ u jednom od ova dva opisa, javi nam se i pošalji nam svoj životopis, a mi ćemo ti poslati probni zadatak*:

Helena čeka glazbene novinare na helena.kezeric@ziher.hr
Zrinka čeka instagram čarobnjake na zrinka.kunic@ziher.hr

*obje pozicije su volonterske

Prijave primamo do ponedjeljka, 21. siječnja.

(Visited 360 times, 2 visits today)

Komentari