Istaknuto
17.07.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta I ovog tjedna u Novoj glazbi donosimo domaće i regionalne glazbene novitete na preslušavanje i glasanje za one koji to zaslužuju.

16.07.2019.

Vrijeme čitanja: 5 minute Hrvatski se redatelji pitaju po čemu je Hrvatska radiotelevizija javna, a po čemu hrvatska. Pozivaju da poručite HRT-u: 'Meni se to gleda!'.

Film

White Rabbit pokrenuo online seriju o custom kulturi u Hrvatskoj

13.05.2019. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Online serija o jedinstvenim ljudima i njihovim pričama upravo je puštena – radi se o serijalu koji prati različite ljude, fokusira se na njihove projekte, životni stil i strast. U prvoj epizodi gost je Tvrtko Kapuđija aka Cuckoo Garage. Epizoda je snimana u njegovim radionama u okolici Zagreba, a publici otkriva što znači biti custom proizvođač motora u Hrvatskoj i zašto je dobro nositi kacigu dok se igra tenis. Iza cijelog projekta stoji White Rabbit, platforma koja u javnost izlazi na mala vrata, polako, ali sigurno.

White Rabbit je platforma temeljena na Kustom Kulture pokretu koji se naslanja prvenstveno na ’50-e i ’60-e godine prošlog stoljeća. Inspirirani su motociklizmom, autobilizmom, ali isto tako i glazbom, umjetnošću i stilom života tog perioda. Njihov cilj je predstaviti svijet custom kulture promicanjem pojedinaca, projekata i događaja u Hrvatskoj i regiji, a i istovremeno okupiti zajednicu s ciljem pokretanja novih ideja i inicijativa. Više o svemu pronađite na njihovim društvenim mrežama.

(Visited 127 times, 2 visits today)

Komentari