Istaknuto
20.06.2019.

Vrijeme čitanja: 3 minute Grohl je zaurlao i vrijeme je stalo. Na tronu rock'n'rolla može stajati samo jedan bend. To su, do daljnjega, Foo Fighters.

12.06.2019.

Vrijeme čitanja: 3 minute Milan Blažeković hrvatskom je filmu u naslijedstvo ostavio svoj čaroban svijet animacije, koji se mnogima urezao u pamćenje i začinio djetinjstvo.

Glazba

Ziher playlista: INmusic Festival 2018

22.06.2018. Tin ĐudajekFoto: Monika Bračević / Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Nadam se da ste spremni jer najveći domaći glazbeni festival, INmusic uskoro počinje! INmusic festival na svom će trinaestom izdanju predstaviti kremu domaće i svjetske glazbene scene uz mnoštvo zanimljivog popratnog sadržaja. Organizatori su prije nekoliko dana objavili da je festival službeno rasprodan, a kako i ne bi bio kada je ovogodišnji lineup jedan od najjačih u povijesti festivala. Na zagrebačkom Jarunu od 25. do 27. lipnja svirat će Interpol, Aice in Chains, St. Vincent, Portugal. The Man, Queens of the Stone Age, Nick Cave & Bad Seeds, The Kills i predvodnik legendardnih Talking Headsa, David Byrne.

Vjerujemo i da najzahtjevniji slušatelji među ovogodišnjim lineupom mogu pronaći nešto za sebe, a za ljubitelje dobre glazbe INmusic 2018 je jedan od festivala koji se jednostavno ne smije propustiti. Osim imena koja su već bila u Hrvatskoj, INmusic neke izvođače po prvi put dovodi u Zagreb pa ćemo tako Interpol, Portugal. The Mana, St. Vincent i Davida Byrnea premijerno gledati na domaćim pozornicama.

Playlista koju smo napravili povodom 13. INmusica napravljena je za sve da ponove gradivo prije festivala, a najviše za one neodlučne kako bi se upoznali s ovogodišnjim izvođačima i odlučili koje će koncerte ove godine posjetiti. Važno je i reći da se među morem stranih glazbenika INmusic još jednom potrudio dovesti i vrhunske domaće izvođače. Na našoj playlisti nalaze se svi izvođači ovogodišnjeg izdanja festivala, stoga ako vam nešto zapne za uho, znajte da ćete to uskoro i slušati uživo. Odmorite se za produženi vikend, a u ponedjeljak se vidimo na Jarunu.

(Visited 287 times, 1 visits today)

Komentari