nemanja
17. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 11 minute nemanja je alter-ego Puležanina koji je albumom “Voodoo Beat” zatvorio svoju psihodeličnu disko trilogiju.

4. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Rujan je mjesec u kojem nas čekaju mnogi povratci – od drugog dijela „Časne“ do petog dijela serijala „Poslije svega“ pa sve do nevjerojatnog desetog dijela „Slagalice strave“ uz tek pokoji originalni film.

Glazba

ANKETA: Ovo su prijedlozi nominacija za Rock&Off nagradu

Vrijeme čitanja: 2 minute

U utorak, 17. prosinca, službeno je počelo glasovanje za nominacije u 9 kategorija prvog izdanja Nezavisne glazbene novinarske nagrade “Rock&Off”.

Nakon što su od 1. do 15. prosinca u prvom krugu predložili svoje favorite domaće rock&off glazbe u 2019. godini, ukupno 77 novinara/glasača iz najvažnijih domaćih medija će do kraja godine odabrati po pet nominiranih izvođača u kategorijama Album godine, Pjesma godine i Koncertni izvođač godine te po tri izvođača u ostalim kategorijama. Nominirani za navedene kategorije će biti objavljeni 8. siječnja. Najbolji među njima bit će proglašeni na završnoj dodjeli nagrada u zagrebačkoj Tvornici Kulture, 30. siječnja 2020. godine.

“Da kvalitetne rock&off produkcije u Hrvatskoj ne manjka, govori i podatak od preko 400 prijedloga za nominacije u 9 kategorija za drugo izdanje nagrade čime je premašen i prošlogodišnji broj predloženih izvođača. Izuzetno nas veseli i veliki broj jako mladih izvođača i bendova u prijedlogu nominacija, što znači da naš novinarski žiri zaista pomno prati hrvatsku glazbenu scenu i bira one koji su se najviše istaknuli u tekućoj godini”, objasnili su organizatori Rock&Off-a.


Prijedlozi nominacija*

*U nastavku slijede ankete s prijedlozima za nominacije za drugo izdanje nagrade Rock&Off u 10 kategorija. Glasovanje je fiktivno i ni na koji način ne utječe na stvarne nominacije. 


Chui – “Iz kapetanovog dnevnika”
J.R. August – “Dangerous Waters”
Kandžija – “Plafon”
Kojoti – “Sve je pod kontrolom?”
nemanja – “Tarot Funk”
Porto Morto – “Portofon”
Sacher – “Biser, Ambra, Jantar”
SUN U – “Discover”
The Siids – “Brutalist”
U pol’ 9 kod Sabe – “Sve je ovo igra”


Boris Štok ft. Nataša Janjić – Još uvijek
Je Veux – Girlfriend
Kojoti – Oprosti što te volim
Overflow – Words
Pocket Palma – Godišnji
Porto Morto – Hodaj
Sacher – Mene nisi nikad volila
Urban & 4 – Iskra
Valentino Bošković – Brian May
Vojko V – Moja lipa


Zadnja, deseta, kategorija rezervirana je za medijskog pokrovitelja Iskon i njegovu “Iskonovu nagradu publike” koja će se odabrati neposredno prije same dodjele na njihovim web stranicama.

Be social

Komentari