Glazba

Brucošijada FER-a kompletirala popis izvođača

Foto: Brucošijada FER-a
Vrijeme čitanja: 2 minute

Već najavljenim imenima ovogodišnje Brucošijade FER-a pridružuju se Živo Blato, M.O.R.T., Filip Motovunski + MC Tone Tuoro, Svemirko, Bruto Geto te nezaobilazni KSET Caffe. Podsjećamo, od prije su najavljeni Krankšvester, Edo Maajka, Alen Vitasović, Lika Kolorado, Chui, Gužva u 16-ercu i brojni drugi.

Živo blato je heavy metal bend osnovan 1997. godine u Splitu. Prvi i jedini studijski album pod imenom “Konac Konca” izdali su 2000. godine, a od tad do danas kult benda “Živo blato” nezaustavljivo se širi. Ovaj peteročlani bend predvodi Siniša Vuco koji nastupa pod pseudonimom general Vasilij Mitu.

M.O.R.T. je psihodelični punk blues bend iz Sinja, poznat po žestokom zvuku i živim nastupima. Iza sebe imaju brojne nastupe, a najviše se ističu pobjeda na šestom izdanju Jelen Demofesta u Banjoj Luci te pobjeda na prvom RockOffu.

Filip Motovunski je dobro poznati drum and bass/jungle/hip hop DJ i producent iz malog gradića Motovuna u Istri. Ovom prilikom će mu se na pozornici pridružiti MC i beatmaker Tone Tuoro.

Nedugo nakon rasprodanog koncerta u KSET-u, Svemirko dolazi i na Brucošijadu FER-a. Svakako vrijedi još jednom poslušati zvučne arome ovog emo-macho dance punk benda.

Bruto Geto je četveročlani bend iz Zagreba, koji je za sad izbacio dva singla, Ruke u zrak i Rekli su ti, oba pod producentskom palicom Luke Tralića Shota. Za vizualni identitet, režiju i animaciju videospotova zadužen je Martin Bajsić. U svojem kratkom postojanju imali su priliku svirati kao predgrupa Kandžiji i Golim ženama u Vintageu u ožujku te na ovogodišnjem izdanju UFO festivala u Osijeku.

U KSET-u će se već tradicionalno održati KSET Caffe s nezaboravnim hitovima ovog i prošlog stoljeća. Ulaznice po regularnoj cijeni od 65 kuna mogu se kupiti u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu. Od 18. listopada karte se mogu kupiti i u SC-u. Na dan Brucošijade ulaznice će koštati 80 kuna. Brucoši FER-a svoju ulaznicu mogu kupiti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indexa sve do 4. studenog.

Be social

Komentari