advent
4. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 8 minute Ove godine provedite Advent na naš način, upoznajte nas kroz male božićne rituale, tradicije i sadržaje koji ispunjavaju naše adventske dane bojama veselja.

navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

Film

Čaroban svijet Studio Ghibli filmova od veljače dostupan na Netflixu

animirani filmovi
Foto: giblis.tumblr.com
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Poznati japanski studio animacije Studio Ghibli odlučio je prekinuti svoju donedavno isključivu politiku te dati prava prikazivanja za svoje filmove Netflixu. Čarobni svjetovi japanske animacije na Netflixu će se moći (ponovno) iskusiti preko 21 filma, koji će izlaziti u tri etape, odnosno na prvi dan iduća tri mjeseca, počevši od 1. veljače.

Od sutra će se tako, između ostalih, moći gledati hitovi Ghiblija poput Castle in the SkyMy Neighbour Totoro Kiki’s Delivery Service, a od 1. ožujka i 1. travnja na toj će se platformi naći i ostali poznati naslovi, kao što su Spirited AwayPrincess MononokeAriettyHowl’s Moving Castle Ponyo

Najavljeno je da će se filmove moći gledati na originalnom japanskom jeziku uz opciju za 28 jezika podnaslova, dok će na njih 20 biti i sinkronizirano.

 

(Visited 390 times, 1 visits today)
Be social

Komentari