nemanja
17. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 11 minute nemanja je alter-ego Puležanina koji je albumom “Voodoo Beat” zatvorio svoju psihodeličnu disko trilogiju.

13. kolovoza 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Svjedočili smo nedavno momentu u pop-kulturi kada su dva filma, naslovima spojena u “Barbieheimer” navodno najavila spas kina. Jesu li u tome uspjeli?

Glazba

Cloud Nothings u Tvornici kulture

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Izuzetno hvaljena američka rock četvorka Cloud Nothings dolazi u Tvornicu kulture u srijedu, 13. veljače.

Bend koji je nastao kao prošireni solo projekt Dylana Baldija kroz godine se više držao instinkta nego trendova skupljajući pritom lojalnu fan bazu lakše nego mnogi rock bendovi. Baldijev autorski rukopis godinama je postajao sve grublji i glasniji. Rani indie rock s gotovo pop toplinom zamijenio je težim alter rock zvukom po uzoru na bendove poput Drive Like Jehu ili The Wipers.

Sve što su postigli dosad Cloud Nothings “zamotali” su u zvuk novog albuma nazvanog “Last Building Burning” koji će biti objavljen 19. listopada i kojeg donose u veljači u Tvornicu na jedan od prvih važnih indie koncerata 2019. u Zagrebu. Prvi single s njihovog novog albuma je:

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji 90 kuna, a na dan koncerta 110 kuna. Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture, Dirty Old Shop i Rockmark.

Be social

Komentari