Istaknuto
28.09.2022.

Vrijeme čitanja: 6 minute Britney Spears je planetarna megazvijezda, ali 13 godina bila je žrtva robovskog odnosa.

16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

Film

“Crno-bijeli svijet” vraća se na male ekrane u još jednoj sezoni?

28.08.2019. Ziher.hrFoto: facebook/cbsHRT
Vrijeme čitanja: 2 minute

Izgleda da ćemo ipak gledati nastavak jedne od najgledanijih i najomiljenijih serija domaće proizvodnje – Crno-bijeli svijet vraća se u 4. sezoni tamo gdje je sve stalo.

A stalo je na proljeće kada su autor serije Goran Kulenović i redatelj Igor Mirković s tugom najavili da je druženju s Kipčićima, Bertalanima, Kurtelama i Milićevićima došao kraj, i to zbog javne televizijske kuće koja nije otkupila prava za daljnje snimanje.

Na Facebook stranici “Crno-bijelog svijeta” i dalje nema nikakve službene objave, no Večernji list prenosi Facebook post Igora Mirkovića u kojemu traži anegdote iz JNA za potrebe snimanja nove sezone voljene serije.

Spoiler alert (ako si do sada živio ispod kamena i propustio radnju zadnje sezone)

Foto: facebook/cbsHRT

Nova sezona trebala bi se nastaviti tamo gdje je prošla stala – buntovna romansa Žaca i Nikol prekinuta je njegovim rapidnim sazrijevanjem, što zbog činjenice da mu se bliži matura, što zbog posljednjeg savjeta dede Rudija koji je preminuo te iste noći kada je Žac upao u posljednju nevolju s neukrotivom krupije. U zadnjoj sceni Žac vlakom odlazi na služenje vojnog roka.

Kipo i Marina također su zahvaljujući dedi Rudiju (koji je u svojim posljednjim danima izgleda dijelio savjete zlata vrijedne) dali ljubavi priliku i zarekli se na vječnu vjernost. Una je konačno popustila na Žiletovo nepopustljivo udvaranje, Jagoda i Jura izvukli su se iz Esterinih kamatarskih zavrzlami zahvaljujući Kseniji i Dominiku, “Madonna” je u zaletu, Dunja i Nenad ‘ubijaju’ plotanje i uvode nas u svijet kompjutera, jedino se čini kako Žungulu ne ide baš sve po planu.

Foto: facebook.com/cbsHRT

Ako je suditi prema prvoj epizodi treće sezone, u ranim ’90-ima družinu iz serije i ne čeka baš neka svjetla budućnost, no ta budućnost još je nekoliko godina ispred radnje serije koja je stala u 1984. godini. Tempom kojim se do sada prikazivala radnja, u idućoj sezoni očekuju nas događaji iz 1985. i 1986. godine.

Ono što možemo pretpostaviti je nastavak Unine i Žiletove veze (početkom ’90-ih su još uvijek zajedno), Žacovu vojsku i upis na fakultet, prve godine Marininog i Kipovog braka te nastavak Jagodinih poduzetničkih aktivnosti.

Čekamo službenu potvrdu i početak snimanja, koliko god ono trajalo!

(Visited 9.695 times, 5 visits today)

Komentari