Istaknuto
05.08.2022.

Vrijeme čitanja: 6 minute Lik Eddieja Munsona na neki je način arhetip i možemo ga svrstati u široku mrežu svojevrsne morfologije priče (gospon Propp, no pun intended), no on je također i tragedija našeg društva koje, iako čvrsto vjerujemo da nije tako, zapravo ne napreduje mnogo.

23.07.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nekoliko frendova je išlo slušati Deathhammer na Black Silesia festival u Poljsku. Novi Immolation je i dalje u vrhu death metala, ali nisam se uspio zakačiti. Le Dom je nastupio u Attacku u organizaciji No Balancea. Kad će opet neka korona da se malo smanji učestalost koncerata?

Glazba

Darko Rundek i Ekipa rasprodali koncert u Vintageu, dodan je novi datum

06.12.2019. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Ovog Božića u Vintage Industrial baru publika će uživati u dvostrukoj poslastici u punom kontekstu. Koncert Darka Rundeka i Ekipe, koji je zakazan za četvrtak 19. prosinca, rasprodao se u kratkom roku a upiti ‘kako to’ dolaze sa svih strana.

Rundek, Ekipa i organizatori odlučili su publici pokloniti još jedan koncert u srijedu 18. prosinca.

Broj ulaznica i za ovaj dan je limitiran zato svima savjetujemo da požure po svoje ulaznice. Najbolji božićni poklon ne mora čekati bor i Badnjak, on se može već pokloniti uz Rundeka u intimnijem klupskom ozračju.

Neponovljivi Darko Rundek i njegova Ekipa već su stvorili svoj autentični zvuk. Nakon što su turnejom “ApoCalypso Now” po velikim dvoranama diljem regije pokazali kako zvuči njihova reinterpretacija kultnog albuma koji je tako slavio 20 godina, a finale je bilo ispred 7000 fanova u Domu Sportova.

Iznimna grupa glazbenika premijerno stiže u Vintage Industrial i donosi svoj karijerni presjek pjesama koje svi znaju. U Ekipi je Rundek okupio mlade i već dobro provjerene sviračke snage Anu Kovačić, Silvija Bočića, Miru Manojlovića, Roka Crnića i Igora Pavlicu.

(Visited 134 times, 1 visits today)

Komentari