22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Izvedbene umjetnosti

Eddie Izzard počinje turneju u Beogradu

Foto: Renato Branđulica/HRT
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
www.facebook.com
www.facebook.com

Jedan od najvećih stand-up komičara svih vremena Eddie Izzard dolazi u Beograd 29. ožujka. Edward John “Eddie” Izzard britanski je komičar i glumac koji često nastupa u ženskoj odjeći. Svoju karijeru započeo je u londonskom West Endu, a njegov humor i šale vrlo su raznoliki. Tako često u nastupima koristi ozbiljne teme kao povijest, filozofiju ili religiju. Ovog puta nastupat će u Domu omladine Beograda s novom predstavom pod nazivom “EDDIE IZZARD – FORCE MAJEURE!”, što bi u prijevodu značilo Eddie Izzard – Viša sila. Nastup je dio turneje koja će trajati godinu dana, a Beograd je privilegiran jer će ugostiti komičara prije New Yorka, Londona, Berlina i drugih velikih gradova.

Be social

Komentari