živa
26. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 5 minute Prije nastupa u zagrebačkoj Tvornici koji će se održati u petak, 29. rujna, drugog u glavnom gradu otkako se transformirala iz punkerice u multimedijsku personu iz svijeta slavonske elektronike, prvi puta razgovaramo za Ziher o projektu ili umjetničkom aliasu ŽIVA.

4. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Rujan je mjesec u kojem nas čekaju mnogi povratci – od drugog dijela „Časne“ do petog dijela serijala „Poslije svega“ pa sve do nevjerojatnog desetog dijela „Slagalice strave“ uz tek pokoji originalni film.

Glazba

Na Ferragosto dolaze regionalni fenomen Vojko V, Letu Štuke te mnogi drugi

Foto: Filip Bušić
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Poznat kao jedan od najopuštenijih festivala u Hrvatskoj, pa i šire, Ferragosto JAM obećava još jedno uzbudljivo ljeto na Orahovačkom jezeru od 2. do 5. kolovoza.

“Vojko je rekao ne može prošle godine Ferragostu, ali ove godine je popustio!” – najavili su organizatori Vojka V, regionalni fenomen koji je pokorio glazbenu scenu i 2018. definitivno učinio svojom godinom, kao jednog od novonajavljenih headlinera, a njemu su priključili i Letu Štuke kao drugog od dva velika headlinera koja stižu na glavnu pozornicu.

 

U valu novih potvrđenih imena nalaze se i mladi bendovi Ogenj, Sfumato Ischariotzcky.

Uz već najavljen lineup koji zasad čine i Goran Bare & Majke, Nipplepeople te M.O.R.T., finalna brojka izvođača popet će se na oko 50, među kojima će se svakako naći još headlinera te svježih igrača scene.

Ulaznice

U ponudi su festivalske ulaznice od 100 kuna za sve dane festivala. Po toj cijeni dostupne su putem Entrio sustava sve do 4. veljače kada im cijena raste.

Be social

Komentari