eurosongu
16. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Loreen je praktički bila proglašena pobjednicom Melodifestivalena prije njegovog starta. Postavlja se pitanje zbog čega se uopće onda održavao nacionalni izbor ove godine i trošili silni novci koje su radije mogli sačuvati za organizaciju Eurosonga iduće godine.

pjesme
8. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 25 minute Naši ljubitelji Eurosonga, Patrik, Eva i Helena, poslušali su sve pjesme s ovogodišnjeg natjecanja i za vas sačuvali svoje dojmove.

Glazba

Florence and the Machine novo ime INmusic festivala

Foto: facebook.com/florenceandthemachine
Vrijeme čitanja: < 1 minute
Foto: facebook.com/florenceandthemachine
Foto: facebook.com/florenceandthemachine

Već imamo najavljen veliki broj izvođača koji će nastupati na jubilarnom, desetom INmusic festivalu, a večeras su nas u 20:17 sati razveselili još jednim imenom čiji će nastup ugodnim i snenim melodijama obojiti jarunski Otok mladosti. Radi se upravo o indie bendu Florence and the Machine, odnosno o engleskoj riđokosoj divi Florence Welch i njenim pratećim glazbenicima.

Nedavno je najavila novi album “How Big How Blue How Beautiful”, a čini se da ćemo ga među prvima čuti uživo upravo u Zagrebu, s obzirom na to da izlazi neposredno prije samog festivala, 2. lipnja.

Headlineri se nižu jedan po jedan, a čini se da nam je ovaj INmusic spremio jednu zbilja sveobuhvatnu glazbenu poslasticu. Dosad su najavljeni glazbenici kao što su Placebo, Franz Ferdinand & Sparks, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, Frank Turner, La Roux, Black Rebel Motorcycle Club, Death Cab For Cutie, Eagles of Death Metal i Future Islands, a ova je glazbenica predivan dodatak kolekciji ovogodišnjeg line-upa. Zapravo, kao što su i sami napisali na facebook stranici festivala, upravo njegova ovogodišnja kruna.

Nadamo se da će nas i sljedeće ime, koje će, pretpostavljamo, ubrzo najaviti, razveseliti kao i ovo.

(Visited 87 times, 1 visits today)
Be social

Komentari