Glazba

Kreće veliki glazbeni kviz u Tvornici Kulture – prijavite se!

Vrijeme čitanja: 3 minute

Svi imamo barem jednog frenda/frendicu koja je hodajući Shazam, zna što se točno nalazi na kojoj naslovnici albuma, kao od šale poreda diskografiju nekog benda i u nju uključi sve B-sides. Taj isti frend/frendica gotovo sigurno ima i sve te diskografije na hard disku, zavidnu kolekciju vinila i CD-ova, a zlu netrebalo ima i pretplatu na Deezer i nekako uspijeva glazbu slušati i preko Spotifyja. Pamti svaki koncert na kojemu je bio i kod kuće čuva sve glazbene memorabilije.

Zahvali tom frendu što postoji jer Iskon i Rock&OFF pozivaju sve zaljubljenike u dobru glazbu na veliki glazbeni kviz u Tvornicu Kulture! Oformi tim koji broj do četiri člana, pokaži “Šta ti znaš o tome” i osvoji sjajne glazbene nagrade. Prvi glazbeni kviz u Tvornici održat će se 29.4. travnja od 20h, vodit će ga Hrvoje Marjanović iz Krankšvestera, a prijave su upravo počele.


Riješi naš glazbeni kviz i zagrij se za “Šta ti znaš o tome” u Tvornici!


Svi naši glazbeni entuzijasti upravo dobivaju zabavnu priliku pokazati sve što znaju o rock i vezanim, domaćim i stranim izvođačima, glazbenim događanjima i(li) povijesno važnim datumima… Iskon i Rock&OFF pokreću veliki glazbeni kviz, koji će se na redovitoj mjesečnoj bazi održavati u Malom pogonu Tvornice Kulture. U pomoć im priskače Tvornica kvizova, koja je davnih dana sa svojim djelovanjem počela upravo na lokaciji Tvornice kulture. Glazbeni “supertim” će svaki mjesec pojačati i voditelji kviza – poznata lica s hrvatske glazbene scene.

Prvi susret zaljubljenika u glazbu zakazan je za 29. travnja s početkom u 20 sati, a pitanja će na premijernom izdanju čitati (i kvizaše zabavljati) Hrvoje Marjanović, jedan od  članova popularnog hrvatskog rap dvojca Krankšvester, koji bez dlake na jeziku žare i pale hrvatskom hip hop scenom.

Gdje se prijaviti?

U ovom su trenutku otvorene i prijave za kviz putem linka na službenom FB eventu:

Sudjelovanje je besplatno, timovi kvizaša mogu brojati do četiri člana te, osim mjesečnih nagrada te titule ultimativnih glazbenih znalaca, na kraju godine osvojiti i nastup jednog od ponuđenih hrvatskih glazbenih izvođača na kućnom tulumu!

Pitanja će, naravno, biti glazbene tematike – od povijesti glazbe, članova bendova, znakovitosti stihova.

Što možeš osvojiti?

Iskon i Rock&OFF su za pobjednike svakog izdanja kviza osigurali glazbene nagrade – u travnju su to JBL bluetooth zvučnici, Rock&OFF goodie bagovi te još pokoje iznenađenje koje će biti otkriveno na licu mjesta. Osim konkretnih nagrada, timovi na svakom izdanju kviza osvajaju i bodove. Tim s najvećim zbrojem bodova na samom kraju ove glazbeno-kvizaške sezone u prosincu osvaja jedinstvenu nagradu – nastup jednog od ponuđenih Rock&Off hrvatskih glazbenih izvođača na kućnom tulumu!

Sve „operativne“ detalje prvog izdanja kviza pogledajte na službenom Facebook eventu i nemojte se zaboraviti prijaviti u slučaju interesa.  Prijave na licu mjesta bit će moguće u slučaju dovoljnog broja mjesta u ponedjeljak u 20 sati, pred sam početak kviza.

Dolazi i novi internet radio s najboljom domaćom glazbom!

Šećer na kraju – ubrzo nakon kviza pokrenut će se i Rock&OFF internet radio, na kojem ćete moći uživati u 24-satnom streamu hitova hrvatskih rock, rap, elektronskih, pop, jazz & off izvođača, i to bez prekida ili reklama. Rock&Off radio bit će dostupan online i na Iskon.TV-u od 3. svibnja.

Od kraja lipnja organizatori pripremaju i posebna izdanja svojeg glazbenog kviza na ljetnoj pop up turneji po nekima od najpoznatijih domaćih festivala.

Treba ti zagrijavanje? Nema problema!

Redakcija Zihera za tebe je pripremila kviz zagrijavanja jer želimo da baš ti budeš ultimativni glazbeni znalac i pobijediš na “Šta ti znaš o tome” kvizu u organizaciji Iskona i Rock&OFF-a. A kad na tvom kućnom tulumu bude svirao neki velikan domaće scene, sjeti nas se i pozovi nas, i mi znamo sve lyricse napamet 😉


Započni kviz


Be social

Komentari