Istaknuto
28.09.2022.

Vrijeme čitanja: 6 minute Britney Spears je planetarna megazvijezda, ali 13 godina bila je žrtva robovskog odnosa.

16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

Glazba

Grace Jones zaintrigirala fotkom iz studija – stižu li nove pjesme nakon 11 godina?

11.09.2019. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Ako nije na internetu, nije se ni dogodilo. A ovo se dogodilo – Grace Jones na svom je Instagram profilu objavila fotku iz studija i zagolicala maštu fanova. To je ujedno i prvi post koji je objavila u dva mjeseca, a da ne ostane samo na ‘1000 riječi’, ispod fotografije je napisala: “Stiže nešto ludo!”

 

View this post on Instagram

 

SOMETHING WICKED THIS WAY COMES! XXGR

A post shared by Grace Jones (@gracejonesofficial) on

Iako koncertno nikad nije prestala biti aktivna, od posljednjeg studijskog izdanja “Hurricane” prošlo je 11 godina. Posljednji ulazak u studio imala je 2017. kada je gostovala na pjesmi Charger s albuma “Humanz” grupe Gorillaz. Te je iste godine prvi (i zasad jedini) put nastupila i u Hrvatskoj na otvorenju Dimensions festivala u Puli.

Nesuđena uloga u novom Bondu

Iako se šuškalo da bi se Jones mogla pojaviti u novom filmu o Jamesu Bondu, navodno joj je dodijeljena uloga bila premala pa je od nje odustala. A View To Kill iz 1985. ostat će, zasad, jedini Bond u kojemu se pojavila i R’N’B disco diva.

Grace Jones ima i svoj dokumentarni film Grace Jones: Bloodlight and Bami (2018)redateljice Sophie Fiennes, a na policama knjižara nalazi se i autobiografija “I’ll Never Write My Memoirs” iz 2015.

 

View this post on Instagram

 

I WASN’T KIDDING!!!!!!!!! HAHA XXGR

A post shared by Grace Jones (@gracejonesofficial) on

Nadamo se da isti pristup ima i prema albumima jer jednom je već prekinula 19-godišnju pauzu. Vrijeme je za novi prekid i nove hitove!

(Visited 192 times, 1 visits today)

Komentari