novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Humanitarni koncert na Zoomu: Domaći i strani glazbenici za potresom pogođeno područje

humanitarni koncert
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Hrvatsku je prošle godine, osim pandemije, pogodio razorni potres čije posljedice još uvijek nisu zacjelile. U znak podrške stradalima u potresu, ove će se subote, 20. veljače, održati online koncert.

S početkom u 20:30 sati, koncert će na Zoomu okupiti izvođače iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Ujedinjenog Kraljevstva. Oni su Poma (Maja Posavec i Ivan Kapec), Damir Imamović, Bojan Čičić, John Robb (The Membranes, UK), Ivana Gavrić (UK & BiH), Will Pound (nominiran za BBC-jevu nagradu), Bob Fox (UK), Rowan Godel (Oysterband, The Levellers, UK) te poznata škotska folk pjevačica Iona Fyfe. Najavljeni su i gosti iznenađenja, a posjetitelji će nakon koncerta imati priliku razgovarati s izvođačima.

Sav skupljeni novac bit će uplaćen Zakladi Solidarna koja pomaže stradalima u potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji. Inicijativa je pokrenuta od strane britanske organizacije The Ukulele&Other Machines.

Ulaznice možete kupiti na linku.

Be social

Komentari