novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

I Travis ima novi album!

Foto: Facebook.com/travis
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: Facebook.com/travis
Foto: Facebook.com/travis

niz povratnika u glazbene vode ove godine uključuje se i Travis. Škotska Britpop četvorka je zadnji album izdala sada već daleke 2008. godine, no album nije bio baš pretjerano uspješan. Zapravo ni jedan im album još uvijek nije uspio nadmašiti uspjeh njihova trećeg albuma iz 2001. godine koji je uključivao hitove Sing i Flowers in the Window. Sedmi album nazvan “Where You Stand” izlazi 19. kolovoza, a mjesto producenta zauzeo je Michael Ilbert koji je radio s The Hivesima i The Cardigansima. Basist benda Dougie Panye je izjavio: “Makneš se od svega koliko god dugo treba, tako da osjetiš glad i želju za povratkom na onaj način na koji je sve i započelo.” Dečki iz benda su zadnjih par godina bili izvan svih događanja te navode da im je to pomoglo u radu na novom albumu. Prvi službeni singl bit će i naslova pjesma albuma Where You Stand koja izlazi 30. travnja te će se moći službeno kupiti na stranicama benda. Isti taj dan vjerojatno izlazi i video koji će biti dostupan na YouTubeu. Također se planira i turneja koja će kako se nadaju i sami članovi benda biti internacionalna, ali informacije o datumima i mjestima održavanja koncerta još nisu dostupne, kao što ne postoji ni služebena lista pjesama. Za sada se zna da će se na albumu uz singl Where You Stand naći i pjesme naslovljene Mother, Moving i The Big Screen.

Be social

Komentari