22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Iggy Pop i The Stooges završili snimanje novog albuma!

www.facebook.com
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
www.facebook.com
www.facebook.com

Nezaboravni Iggy Pop i bend The Stooges završili su snimanje svojeg novog albuma naziva “Ready to Die”!
Bit će to prvi album koji su snimili nakon pauze od punih šest godina.
U editiranju i miksanju materijala pomogao im je Ed Cherney, koji otkriva da se na albumu radi o dobrim, starim Stoogesima i Iggyu koji svojim tekstovima promatra svijet oko sebe i točno zna što želi reći.

Budući da su neka od imena singlova na albumu “I Got a Job But It Don’t Pay Shit” i “Gun”, očito je da Iggy Pop ima koješta za reći i da je pomno isplanirao vrijeme i situaciju u kojoj će to, uz pomoć benda uz koji se proslavio, učiniti.
Materijal je sniman u San Franciscu i Miamiju, a ovo je prvi put da se bendu pridružio i Williamson, koji sa Stoogesima nije svirao sve od 1973. godine.

Sam Iggy je prošle godine ostvario svoj solo – projekt i objavio album covera, na kojem su se našli i hitovi Franka Sinatre i Edith Piaf, a marljivo radi i na dvostrukom CD-u s 36 singlova, nazvanom “Son of Rogue’s Gallery: Pirate Ballads, Sea Songs and Chanteys”, na kojem su se uz njega našle i zvijezde poput Johnnya Deppa, Courtney Love, Tom Waitsa i Patti Smith.
Željno iščekujemo novi album i ne sumnjamo da će nas Iggy i Stoogesi svojim žestokim stilom i upečatljivim tekstovima oduševiti!

Be social

Komentari