Glazba

Jessie Ware i Darko Rundek na Changer festivalu na Tvrđavi sv. Mihovila

Foto: Changer
Vrijeme čitanja: 2 minute

U organizaciji Turističke zajednice grada Šibenika i agencije fakat. u Šibeniku će se od 23. do 26. kolovoza održati drugo izdanje Changera. U četiri dana Šibenčane i njihove goste očekuje bogati konferencijski i ulični multimedijalni program, a na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila Changer će dovesti Jessie Ware, Darka Rundeka i njegov “Apocalypso Now” te Inner Circle.

Prije točno godinu dana Hrvatskoj i regiji predstavljen je sasvim novi konferencijsko-glazbeni koncept koji je već svojim prvim izdanjem oduševio javnost, a čiju okosnicu čine grad Šibenik i tri riječi: multimedijalnost, inovativnost i promjena. Riječ je o Changeru – događanju koje u Šibenik dovodi tehnološke, umjetničke i komunikacijske changere.

Edukacija, motivacija i kreativni razvoj

Konferencijski program Changera i njegov organizacijski partner Algebra okupit će nositelje promjena na tehnološkim, poslovnim, komunikacijskim i kreativnim područjima, s naglaskom na usvajanju relevantnih znanja i vještina iz područja ICT-a, marketinga i poslovnog upravljanja. U četiri dana održavanja Changer će svojim posjetiteljima donijeti panele, radionice, predavanja i prezentacije čiji je cilj edukacija, motivacija i kreativni razvoj. Kroz predavanja i panele u organizaciji Algebre problematizirati će se teme poput eksponencionalnog razvoja tehnologija, blockchaina u svakodnevnom životu, chatbotova, umjetne inteligencije te interneta stvari. Algebra će organizirati i radionice Google Garage, Investors Conference i Leadership Tournament. Kompletan program konferencijskog dijela Changera bit će objavljen uskoro.                                                                                             

Foto: Changer
Prostor svjetlosti i multimedije

Konferencijski dio Changera održat će se unutar zidina Tvrđave sv. Mihovila, dok će šibenska povijesna jezgra biti pretvorena u prostor svjetlosti i multimedije. Na različitim će lokacijama biti postavljene svjetlosne instalacije nagrađivanih hrvatskih autora, a svoje će radove postaviti: Davor Antolić, Vedran Perkov, Mirjana Vodopija, Bojan Gagić, Ida Blažičko, Alma Trtovac, Ivana Jelavić i Miodrag Gladović. Uz te instalacije, katedrala Sv. Jakova iznova će biti dio 3D mappinga, a ulice šibenske povijesne jezgre bit će osvijetljene ambijentalnom rasvjetom. Taj će svjetlosni labirint biti nadopunjen i multimedijalnim glazbenim nastupima berlinskog Acrepearlsa, hrvatsko-francuskog dvojca koji čine Jan Kinčl & Regis Kattie, projekta Tonija Starešinića Super Funk Sessions te slovenskog YGT livea.

Jaka glazbena imena

Izniman konferencijski i multimedijalni program bit će nadopunjen iznimnom koncertnom ponudom. Na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila Changer dovodi i više nego zanimljiva imena regionalne i internacionalne glazbene scene. Tako će 24. kolovoza biti ispunjen vječnim hitovima zločestih dečkiju reggaea, Inner Circlea, 25. kolovoza na pozornicu se penje Darko Rundek sa svojim programom “Apocalypso Now” s kojim je prošle godine napunio veliku dvoranu Doma sportova povodom 20. obljetnice albuma “Apokalipso”, a Changer će 26. kolovoza zatvoriti jedna od najvećih dama svjetske popularne glazbe – Jessie Ware.

Trajni popust na ulaznice

Ulaznice za koncerte Inner Circlea (150 kn), Darka Rundeka – “Apocalypso Now” (150 kn) te Jessie Ware (300 kn) mogu se kupiti na web shopovima www.changer.hr i www.entrio.hr, gdje je za plaćanje Mastercard i Maestro karticama osiguran trajni popust od 10%. Ulaznice se mogu kupiti i na prodajnim mjestima Entria te na prodajnim mjestima Tvrđave kulture u Šibeniku (City Point, Infopult Tvrđave sv. Mihovila i Barone shop na Tvrđavi Barone).

Be social

Komentari