Glazba

Kiss po prvi i posljednji put u Zagrebu!

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Jedan od najpoznatijih svjetskih bendova KISS po prvi i posljednji put dolazi u Zagreb, u sklopu turneje „End of the road”, 9. srpnja nastupat će u zagrebačkoj Areni.

Kostimirani rock spektakl

Svjetska turneja benda KISS u 2019. godini bila je njihova najveća turneja u karijeri – tražila se ulaznica više, a interes je bio toliki da su se dogovarali dodatni koncerti. Nažalost, mnogi koncerti dogovoreni širom Europe za 2020. godinu nisu se mogli održati i morali su biti odgođeni za neke nove termine.
Iz tog razloga, bend je objavio nove datume za 2022. godinu, među kojima se našao sasvim novi koncert, onaj u zagrebačkoj Areni 9. srpnja 2022. godine.

Poznati po svojim maskama i specijalnim kostimima koji su postali njihov zaštitni znak, KISS desetljećima dokazuje zašto ih se smatra tvorcima najboljih rock and roll showova i spektakla. Članovi The Rock & Roll Hall of Fame, koji su prodali više od 100 milijuna primjeraka albuma širom svijeta, izjavili su da ovu turneju posvećuju milijunima KISS obožavatelja koji ih podržavaju više od 40 godina.

Po prvi i posljednji puta u Zagrebu

Ovaj lako prepoznatljiv sastav osnovan je u New Yorku još davne 1973. godine. O produktivnosti benda govori podatak kako su kroz svoje djelovanje objavili dvadeset studijskih albuma i šezdeset singlova. „Sve što smo izgradili i sve što smo postigli tijekom protekla četiri desetljeća, nikada se ne bi dogodilo bez milijuna ljudi širom svijeta koji su punili klubove, arene i stadione. Ovo će biti ultimativna proslava za one koji su nas već vidjeli i slušali te posljednja šansa za one koji to nisu”, izjavili su u povodu turneje.

Kiss vojsko, opraštamo se na posljednjoj turneji s našom najvećom predstavom do sada – izaći ćemo istim putem kojim smo i ušli… Bez ispričavanja i bez zaustavljanja.

Be social

Komentari