Film

“KOZa” kviz općeg znanja: Harry Potter edition

Foto: facebook.com/Harry Potter
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U nedjelju, 18. prosinca, s početkom u 19 sati u prostoru kluba Metropolis na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik 10 održat će se prvi kviz posvećen svijetu malog čarobnjaka koji nas je počeo fascinirati još tamo početkom ovog tisućljeća. Jako smo sretni što vam možemo predstaviti našu KOZu: Harry Potter Edition!

Pod vodstvom jednog od duhovitijih bezjaka Gorana Vugrineca Goca okupit ćemo se na ovoj kvizaškoj fešti znanja o svijetu koji je još tamo u nagužvanom vlaku između Manchestera i Londona početkom devedesetih počela razvijati J. K. Rowling. Očekuje vas više od stotinu pitanja, raznovrsne i izazovne kategorije i, u suradnji sa sponzorima, zbilja lijepe nagrade za one najuspješnije i najsretnije među vama.

Kviz se igra u ekipama, a svaki tim može se sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana. Ulaznica se naplaćuje 20 kuna po natjecatelju, a svoje mjesto na prvoj Harry Potter KOZi možete rezervirati na ovaj način:

-slanjem mejla na koza@fak.hr („prijava za KOZu: Harry Potter Edition“ u naslov mejla, ime ekipe i broj članova u sadržaj)

-slanjem SMS-a na 091 1179 329 („prijava za KOZu: Harry Potter Edition – ime ekipe: ______, broj članova: ___“)

-slanjem privatne poruke našoj službenoj Facebook stranici

-ispunjavanjem ovog jednostavnog obrasca

Brojne nagrade omogućili su naši vjerni sponzori Pickbox, HBO, KSET, Roomescape by Fox in a Box, Paintball FLEKA, Tehnički muzej Nikola Tesla, Muzej prekinutih veza, Nextbike, Zmajska pivovara i Maraska, uz mogućnost naknadnog predstavljanja još pokojeg odličnog asa iz rukava. 🙂

Vidimo se u nedjelju na prvom KOZa: Harry Potter Edition kvizu!

Be social

Komentari