Glazba

Krankšvester, Partibrejkers i Markiz pridružuju se lineupu splitskog Fibra festivala

Foto: Fibra festival
Vrijeme čitanja: 2 minute

Fibra festival, novo festivalsko ime u gradu Splitu, odličnom lineupu za svoje premijerno izdanje pridružuje tri nova imena. Već objavljenim izvođačima – Let3, Kojoti, Jonathan, M.O.R.T, Vojko V i High5 – 22. i 23. lipnja na Tvrđavi Gripe pridružuju se Krankšvester, Partibrejkers i Markiz!

Krankšvester, vlasnici najvećeg hita u 2017. godini, nakon brojnih unaprijed rasprodanih koncerata (Tvornica Kulture u Zagrebu, Pogon Kulture u Rijeci, Skwhat u Sisku, Esseker u Osijeku) i najavljenog najvećeg koncerta karijere u Domu sportova napokon stižu i u Split zatresti zidine.

Unatoč šuškanjima da se razilaze, Partibrejkersi rade upravo suprotno – sredinom prošle godine istaknuli su kako se “zahvaljuju na brizi, ali Brejkersi su stare kosti koje se ne lome tako lako!”, a Cane poručuje da očekujemo puno jer ćemo puno i dobiti.

Zagrebački alter rock Markiz nakon dva odlična albuma i dvije nominacije za Porin u kategoriji najboljeg rock albuma godine dolazi u Split predstaviti svoj treći studijski album “Red” za koji je Aleksandar Dragaš napisao: “Postoji i jaka poveznica između Markiza i suvremenijih indie-rock i post-punk strujanja te podsjećanja na važne osobine zagrebačkog novog vala s početka 80-ih.”

Fibra festival objavila je i raspored po danima pa tako u petak, 22. lipnja nastupaju: Krankšvester, Vojko V, Kojoti, Jonathan, M.O.R.T. i High5, dok je subota, 23. lipnja rezervirana za Let3, Partibrejkers i Markiz. Lineup festivala još nije gotov, a nova imena dolaze  22. svibnja!

Ulaznice

Festivalske ulaznice možete kupiti po cijeni od 120 kn, dok će na dan festivala cijena skočiti na 145 kn. Dnevne ulaznice možete kupiti po promotivnoj cijeni od 65 kn koja vrijedi do 2. lipnja. Od 2. lipnja ta cijena se penje na 75 kn odnosno 95 kn na sam dan koncerta.

Karte možete kupiti online  ili na prodajnim mjestima Ticketshop.hr-a: Croatia Records Split, Smokvina Travel, CroFanShop CC1, CroFanShop Marmontova, Dancing Bear Split, Tinkshop, TISAKmedia Split, TicketShop.hr PM 13.01 Staro Hajdukovo igralište. Svi van Splita pronađite svoje prodajno mjesto na ovom linku. Fibra Festival podržava Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Huzzip, Iskon, Karlovačko i Jagermaister.

Be social

Komentari