Istaknuto
28.09.2022.

Vrijeme čitanja: 6 minute Britney Spears je planetarna megazvijezda, ali 13 godina bila je žrtva robovskog odnosa.

16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

Glazba

LAA najavljuje: Angel Olsen u Tvornici kulture

12.02.2020. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Fantastična američka kantautorica Angel Olsen premijerno će nastupiti u ovom dijelu Europe i to u zagrebačkoj Tvornici kulture u srijedu, 26. kolovoza.

Praćena velikim bandom i na krilima jednog od najboljih izdanja prošle godine, fantastičnog albuma “All Mirrors”, Angel Olsen predstavit će svoj kompletan opus koji uključuje četiri studijska albuma. Na sceni se pojavila 2010. i već s prva dva izdanja – EP-jem “Strange Cacti” i debi albumom “Half Way Home” – uhvatila interes nezavisnih medija. Treće izdanje, “My Woman” iz 2016. bio je sljedeći veliki korak naprijed nakon čega su zaredale brojne suradnje s važnim imenima indie scene, od Bonnie Prince Billyja preko Tima Kinselle i LeRoya Bacha do Cassa McCombsa.

Aktulan album, prošlogodišnji “All Mirrors”, njezin je najveći uspjeh do sada.

Poharao je liste najboljih naslova prošle godine našavši se među 10 najboljih gotovo svuda, uključujući i one najcjenjenije, Pitchforkovu i Guardianovu ljestvicu.

Ulaznice i prodajna mjesta

Ulaznice za koncert Angel Olsen u prodaju kreću 14. veljače po early bird cijeni od 130 kn. Ta cijena aktualna je do 8. ožujka kada se penje na 150 kn. Ostane li ih, na dan koncerta, cijena ulaznica će iznositi 170 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online.

(Visited 292 times, 1 visits today)

Komentari