Istaknuto
24.09.2022.

Vrijeme čitanja: 2 minute Vizual Igora Jurilja (Yellow Yuri) ušao u natjecanju za službenu naslovnicu singla Hold Me Closer Eltona Johna i Britney Spears. Glasovanje traje još tri dana, do 26. rujna, a u nastavku saznajte kako dati glas našem novinaru i ilustratoru.

16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

Film

Legendarni škotski glumac Sean Connery preminuo s 90 godina

31.10.2020. Ziher.hrFoto: facebook.com/JamesBond007
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Markantan i karizmatičan glumac Sir Sean Connery preminuo je u krugu obitelji na Bahamima nakon duljeg perioda lošijeg zdravlja, prenosi BBC.

Connery se u zvjezdane visine vinuo utjelovljenjem prvog filmskog Jamesa Bonda, a u toj je ulozi ostao u još šest filmova. Pojavio se i u filmu „Indiana Jones i posljednji križarski pohod”, a za film „The Untouchables” dobio je svog jedinog Oscara. Osim filmskih nagrada, među kojima su Zlatni globusi i BAFTA, Conneryja se često svrstavalo na popise najseksi muškaraca, jednom dobivši titulu najseksi muškarca stoljeća, a njegova je karizma bila evidentna i u uspjehu franšize filmova o tajnom agentu Jamesu Bondu.

Od titula nosio je i onu viteštva, a deklarirao se kao ponosni Škot.

(Visited 268 times, 7 visits today)

Komentari