Glazba

Najava: 808 Live uz Saru Renar u Branimir centru

Foto: facebook.com/renarsara
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: facebook.com/renarsara
Foto: facebook.com/renarsara

808 Live zamišljen je kao ciklus radijskih koncerata otvorenih za publiku svaki zadnji četvrtak u mjesecu. Nakon gostovanja benda Seine, drugi po redu 808 Live donosi nastup mlade i popularne kantautorice Sare Renar, koja će nakon napunjenog malog pogona Tvornice i odličnog EP-a ”Jesen’‘ održati koncert i na radiju 808 u Branimir centru u četvrtak, 26. veljače. 

Sara iza sebe ima  debitantski album “Djeca” (2013.) na kojem potpisuje sve tekstove i glazbu, a album je predstavio u punom svjetlu njezin talent, donio joj je izvrsne ocjene struke i solidnu fanovsku bazu, te rezultirao i nominacijom za diskografsku nagradu Porin u kategoriji najboljeg novog izvođača.

“Jesen” je drugo izdanje Sare Renar s kojim se odmaknula od klasičnog rocka i najavila mnogo više igranja s indie/electro zvukom, a sve pod budnim okom producenata Edija Cukerića i Konrada Mulvaja. „Jesen“ je Sari Renar donijela i dvije nominacije za Porin, u kategorijama ‘Najbolji album alternativne glazbe’ i ‘Najbolja ženska vokalna izvedba’.

Svirka kreće od 17:30, a upad je besplatan, uz naravno uvijek dostupan ‘live’ u eteru Radija 808.

Be social

Komentari