Glazba

Najava: Klub Barbarella’s u Pirovcu produžuje ljetnu sezonu

Foto: Barbarella's
Vrijeme čitanja: 3 minute
Foto: Barbarella's
Foto: Barbarella’s

Kako se priča s The Garden Festivalom već godinama razvija na hrvatskoj obali u Tisnom, vrijeme je da i priča s klubom na otvorenom Barbarella’s u Pirovcu napreduje. Stoga se timu organizatora festivala priključuje Mark Broadbent, ikona s Ibize koji je godinama radio za jednu od najpoznatijih svjetskih klupskih večeri, We Love… Space, te će klubu Barbarella’s podariti novi život. Tako će ovaj sjajni prostor na otvorenom ugostiti seriju događaja tijekom cijelog ljeta, s domaćim i međunarodnim glazbenim znalcima. Uz to će se tradicionalno održati partyji tijekom samog The Garden Festivala, kao i Electric Elephant, Soundwave, Suncebeat i Stop Making Sense festivala koji se isto nalaze na lokaciji The Garden Tisno.

Mark Broadbent:”Nedavno sam napustio posao kreiranja nekih od najboljih zabava na svijetu zbog nedostatka entuzijazma i smjera u kojem posao sada ide na Ibizi, te nisam želio uskočiti na EDM brod na brzinu. Za The Garden Festival zabava je najbitnija, a to jednostavno znači odličan glazbeni program za ljubitelje glazbe. Začudo, i nažalost, to su kvalitete koje je teško naći na sceni danas.”

Osnivači The Garden Festivala Eddie O’Callaghan i Nick Colgan: “Klub Barbarella’s omogućuje da možemo plesati do zore, a vidjeti 1500 ljudi da plešu pod zvijezdama je ostvarenje sna. Zadnje dvije sezone klub je bio otvoren samo 6 tjedana u festivalsko vrijeme, ali sa sverastućom hrvatskom scenom i ugledom Hrvatske kao međunarodnim magnetom za glazbene zaljubljenike, vrijeme je za sljedeći korak i otvaranje Barbarella’s kroz ljetne mjesece. Povezali smo se s nekima od najboljih DJ-eva i promotera iz Hrvatske kako bi predstavili živahnu underground scenu i svjetski poznate glazbenike kojima se divimo.”

Na lineupu Barbarella’s kluba tako će se primjerice naći house legenda Derrick Carter koji otvara sezonu, francuski electrohouse i minimal DJ i producent Ivan Smagghe, Stacey Pullen, te Carl Craig, jedno od najvažnijih imena detroitske techno scene.

Cijelom lineupu se priključuje i domaća ekipa, ikona techna Petar Dundov, Jan Kinčl Zero, majstor techno i house glazbenih valova, Pytzek, vlasnik sve poznatije etikete Burek, Borut Cvajner,unikatan DJ koji kombinira mnoge žanrove, i Eddy Ramich, vlasnik jedne od najdugovječnijih zagrebačkih klupskih večeri Kontrapunkt.

Foto: Khris Cowley (Here & Now)
Foto: Khris Cowley (Here & Now)

Barbarella’s Discoteque ljetni program 2014

28. lipnja, subota – Derrick Carter – Big Danny Kane – Jan Kinčl Zero – Borut Cvajner
4. kolovoz, ponedjeljak – Ivan Smagghe – Justin Robertson – Jan Kinčl Zero
8. i 9. kolovoz, petak i subota – gost treba biti potvrđen
15. kolovoz, petak- Max Cooper – Petar Dundov – Jan Kinčl Zero
16. kolovoz, subota – Stacy Pullen – Eddy Ramich – Borut Cvajner
22. kolovoz, petak – 20 years of Wiggle with Terry Francis – Nathan Coles – Pyztek
23. kolovoz, subota – Darren Emmerson – Pier Bucci – Pyztek
30. kolovoz, subota – Carl Craig – Jan Kinčl Zero – Borut Cvajner

Cijena ulaznice za klub Barbarella’s po večeri je 75 kuna, a program traje od ponoći do 06 sati.

Predvodnik svih festivala na lokaciji The Garden Tisno te otac onih elektronskih na dalmatinskoj obali, The Garden Festival, vraća se devetu godinu zaredom, stvarajući još jednom glazbeni raj od 2. do 9. srpnja 2014. Za to vrijeme posjetitelji mogu uživati ujedinjeni u tjedan dana zabave, pustolovine i plesa pod zvjezdanim nebom s istomišljenicima iz cijelog svijeta. Dosadašnji lineup festivala i kluba na otvorenom Barbarella’s pogledajte na http://thegardenfestival.eu/artists-and-stages . Informacije o zabavama na brodovima pronađite na http://www.thegardenfestival.eu/tickets

Ulaznice za The Garden Festival s popustom za Ex-Yu regiju se mogu kupiti u sustavu Entrio. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. https://www.entrio.hr/event/the-garden-festival-1232

Be social

Komentari