Glazba

Najava: Rusti + Kapetan Snješka u Spunku

Foto: facebook.com /Spunk
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Foto: facebook.com /Spunk
Foto: facebook.com /Spunk

Svirka dva zanimljiva i novija benda čeka sve koji se odluče 7.6 uputiti u Mali Spunk. Potrebno je izdvojiti samo 10 kn za upad, a nakon svirke u Velikom Spunku DJ Rory Breaker probija granice dobre glazbe sve do 4 sata!

RUSTI

Rusti je indie/noise/punk/rock bend iz Kutine. Nastao je u rujnu 2012. godine, a sadašnja postava formira se tek u svibnju 2013. godine. U bendu sviraju: Tomislav Đudarić (gitara,vokal), Mihael Delić (bass) i Neno Hadžihajdić (bubanj). Glazba koju Rusti stvara može se opisati kao indie rock prožet noiseom i punk energijom. Rusti često nastupa u kutinskoj Baraci, a od značajnijih i dražih nastupa izdvajaju svirku s Miki Solusom na Mini film festivalu u Kutini, koncert krajem 2013. s Vlastom Popić kada su snimili i live Ep te nedavni koncert kao predgrupa Johnny Foreigneru iz Engleske.

KAPETAN SNJEŠKA

Kapetan Snješka su Petruška, Štef i Zvone. Postoje otkad, ikad.

AFTER // veliki Spunk // SPUNK ROCK SATURDAY //
// dj Rory Breaker // 23 – 04 h // upad besplatan

Prigodni indie rock vremeplov mladog ali već iskusnog dj-a kojeg ste posljednjih godina mogli ili još uvijek možete gledati i slušati u KSET-u, Tvornici kulture, Klubu te mnogim drugim zg klubovima i festivalima.

Be social

Komentari