novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Ryan Adams izvodit će najveće hitove u zagrebačkoj Tvornici Kulture

Ryan Adams
Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Iskopajte svoje traper jakne iz ormara, Ryan Adams, američki kantautor i multitalentirani glazbenik na premijerni nastup u Hrvatskoj dolazi u Tvornicu kulture u četvrtak 13. srpnja. Kao posebna gošća nastupit će Karen Elson, britanski model i kantautorica.

Aktualna turneja vodi ga na 16 koncerata u Europi i po prvi puta u našu regiju gdje će jedini nastup bit će u Zagrebu koji se našao na probranom koncertnom popisu gradova u koje Ryan stiže sa svojim bendom, čime je ovo velika ekskluziva za cijelu regiju, posebno za grad Zagreb i Hrvatsku. Od Španjolske, Italije, Njemačke, Engleske, Irske, Portugala, Belgije, Danske, Skandinavije, festivala poput Lollapalooze, Flow Festivala ili Pukkelpopa, lista koncerata ga vodi na velike događaje i dvorane, a neki od nastupa su već daleko unaprijed rasprodani.

Ryan Adams će u Zagrebu svirati puni koncert, a ovaj obožavani autor donijet će neke od svojih najvećih hitova. Na set listi će se tako sigurno naći Do You Still Love Me?, kao i sjajne Gimme Something Good, New York, New York, When the Stars Go Blue, Prisoner, Let It Ride te cijeli niz pjesama iz duge karijere ovog autora cijenjenog od strane fanova i medija.

Kao posebna gošća nastupit će Karen Elson, široj javnosti najpoznatija kao bivša supruga Jack Whitea koji joj je i producirao sjajan album prvijenac “The Ghost Who Walks” iz 2010. Nakon razvoda od Whitea, Karen je dugo bila glazbeno neaktivna da bi nedavno objavila drugo izdanje “Double Roses” na kojem je surađivala s uglednim imenima kao što su Father John Misty, Pat Carney (The Black Keys) i Laura Marling, a produkciju albuma potpisuje mladi i talentirani Jonathan Wilson. Karen Elson ovo će biti prvi posjet Hrvatskoj, a Ryana Adamsa pratit će na kompletnoj europskoj turneji.

Ulaznice se u pretprodaji još uvijek nalaze po cijeni od 150 kn, a na dan koncerta cijena će iznositi 170 kn. Službena prodajna mjesta nalaze se na lokacijama Dirty old shop na adresi Tratinska 18, Rockmark na adresi Berislavićeva 13, Aquarius CD Shop na adresi Varšavska 13, Dallas Music Shop Rijeka na adresi Splitska 2a i Eventim prodajna mjesta.

Be social

Komentari