nova glazba
4. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
1. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 4 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled što je novih naslova u kinu u friško načetom mjesecu.

Glazba

Nipplepeople na svom najvećem zagrebačkom nastupu

Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

U subotu 7. ožujka Nipplepeople će u Tvornici kulture održati svoj najveći zagrebački koncert dosad. Novoosmišljen program koji ovaj electro pop duo nosi na turneju po regiji upravo će u dvorani u Šubićevoj doživjeti svoju premijeru.

Na posebno pripremljenoj Softcore turneji bend će predstaviti program s prearanžiranom set listom pojačanom svježim scensko-vizualnim elementima na kojem su radili proteklih mjeseci. Neke pjesme, poput Tebi, odjenute su u potpuno novo ruho. Za potrebe turneje bend se pojačao odličnim timom suradnika.

Predvodi ih Anita Celić Cella, umjetnička direktorica toura i autorica videospota Disko epileptik. Anita je dizajnirala i posebnu limitiranu ediciju plakata Softcore turneje koja će se moći kupiti u Tvornici. Lidija Lovrić i Nikola Barbir čine tekstilno – tehnološki tim koji svojim idejama stvaraju dio identiteta ovog dua na pozornici.

Za miks pultom stajat će ton majstor Igor Ivanković, član grupe Bamwise i tonac mnogih domaćih sastava, dok će se lightom igrati Andrija Santro. Nipplepeople neće imati predgrupe, ni glazbenih gostiju, ali će pozornicu podijeliti s izuzetnim plesnim umjetnikom Tonijem Flegom. I u trenu kad spremaju jedan od svojih najvažnijih nastupa bend se prisjeća velikog Alen Balena koji je vjerovao u njih i kad oni sami nisu.

Softcore turneja kreće iz Zagreba, nakon kojeg idući vikend, 14. ožujka, na red dolazi riječki Pogon Kulture. Dom Omladine u Beogradu ugostit će bend 20. ožujka, kragujevačka Čaurnica dan kasnije, dok je sarajevski BIS na redu 4. travnja. Početkom veljače sastav je isporučio novi singl Tajna, kojeg će,zajedno sa svim najbitnijim radovima kao što su Sutra, Frka, Tebi, Balkan Express, Ne volim te ili Nikada ponijeti na ovaj proljetni tour.

Ulaznice

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture iznose 80 kuna u pretprodaji, odnosno 100 kuna na dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

(Visited 528 times, 4 visits today)
Be social

Komentari