Glazba

Nova etapa Crowdfundinga za film o klubu Funk počinje velikom proslavom

funk
Izvor: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Crowdfunding kampanja za dokumentarac o klubu Funk nastavlja se proslavom rođendana tog legendarnog kluba koji se nalazi u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici. Osim klupske glazbe o kojoj će 1. travnja od 15 sati brinuti D-GREE, A.B.O.P. M.I.L.E. i FELVER, posjetitelji će imati priliku saznati više i donirati za snimanje dokumentarca o Funku koji će govoriti o generacijama ljudi koji su u posljednjih dvadeset godina prošli kroz klub.

Želja je pretočiti dvadeset godina uspomena, kojih se sjećaju generacije, a sredstvima od crowdfunding kampanje omogućiti produkciju filma koji će ostati kao trajna bilješka svih vremena koje smo proživjeli i onih koja ćemo tek doživjeti.

Funk nije samo klub!

Funk klub ili pokret onih koji postoje medu nama i hodaju između neba i zemlje osjećajući ritam, osnovan je 1. travnja 2003. godine s idejom alternativnog pristupa tadašnjoj klupskoj sceni.

U međuvremenu, Funk klub je postao mjesto glazbe, pokreta, susreta i razgovora, mjesto gdje su generacije stvorile uspomene koje ih čine ljudima kakvi su danas, ali gdje uspomene i dalje stvaraju novi naraštaji kroz više od 4000 raznih glazbenih, kazališnih i drugih događanja organiziranih u proteklih 20 godina.

funk
Izvor: Press

Tijekom Crowdfunding kampanje, čija je svrha prikupljanje sredstava za snimanje dokumentarca o proteklih dvadeset godina djelatnosti Kluba, održat će se raznovrsna događanja, a sve s ciljem da svojoj publici na najbolji mogući način vrate povjerenje ukazano donacijom. Mogu se očekivati:

  • nastupi DJ-a
  • koncerti
  • pjesničke večeri
  • izložbe
  • prezentacije

Nagrade za podršku podijeljene su u stupnjeve, gdje iznos osigurava nagradu koju možete preuzeti u klubu Funk po završetku kampanje. Nagrade uključuju majice, naljepnice, posebne pakete privatnog najma prostora i druge znakove pažnje.

Crowdfunding kampanja traje dok se ne uspiju prikupiti dostatna sredstva te se očekuju i donacije od sponzora, a ne samo privatnih osoba. Prema trenutnim planovima,  dokumentarac bi trebao biti emitiran tijekom zadnjeg tromjesečja 2023. godine.

Be social

Komentari