Glazba

Nova glazba: Them Moose Rush, FANNA, Fyu i drugi

Vrijeme čitanja: 2 minute

Nova godina, nova glazba! U poznatom formatu u 2023. godini nastavljamo na tjednoj bazi predstavljati najnovije glazbene novitete domaće i regionalne scene po izboru glazbene redakcije, ali uz par noviteta.

Glasovanje za singl tjedna od sada traje od subote do subote, a svaki redakcijski pobjednički singl tjedna ući će u izbor za singl mjeseca, koji će dalje izglasati naša glazbena redakcija. Izvođače s pobjedničkim singlom mjeseca ćemo ugostiti u brzopoteznom intervjuu, a njihov singl automatski ulazi u konkurenciju za singl godine.

Da ne bi ispalo da vaši glasovi nemaju neku daljnju svrhu, glasove publike u tjednom glasovanju također ćemo zbrajati i pobjednik će biti proglašen. Pratit ćemo glasove iz mjeseca u mjesec, a na kraju godine ćemo objaviti anketu za singla godine po izboru publike. I vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Glasujte za svog favorita i donesite mu vječnu slavu!

Ovog tjedna za rubriku Nova glazba snage će odmjeriti Them Moose Rush, FANNA, Fyu, Massa, Eric i Ivana Radovniković.

Ovotjedna nova glazba – domaći singlovi

Them Moose Rush – T-Jay

Bjelovarski progresivni rock bend Them Moose Rush predstavlja novi singl T-Jay i njemu pripadajući videospot koji najavljuje izlazak njihovog novog studijskog albuma krajem godine.

FANNA – Poziv doziva ili Zovi me imenom

Bend FANAA objavio je novi singl pod nazivom Poziv doziva ili Zovi me imenom, koji najavljuje novi EP zvan „Cyanide Mango” koji se sastoji od pet pjesama, a slušati ga možete od danas.

Fyu – Elements

Bjelovarski kantautor Fyu objavio je svoj prvi singl na engleskom jeziku pod nazivom Elements, koji će se naći na njegovom prvom albumu „Soba” koji možemo očekivati uskoro.

Massa – Voli me

Massa je objavio svoj drugi singl pod nazivom Voli me, singl je nastao u suradnji sa zagrebačkim beatmakerom DJ Jazz-om.

Eric – Gdje je ta ljubav

Eric je objavio videospot za svoj novi singl Gdje je ta ljubav.

Ivana Radovniković – Ova ljubav ima planove

Iako se iz naslova odmah može zaključiti kako se radi o ljubavnoj pjesmi, Ivana Radovniković kaže kako uvijek ima neku dublju poruku koju želi provući kroz tekstove svojih pjesama. Ova ljubav ima planove njen je novi pop singl.

 

Novu glazbu ovog tjedna je birala Eleonora Bojanić.

Be social

Komentari