Istaknuto
24.09.2022.

Vrijeme čitanja: 2 minute Vizual Igora Jurilja (Yellow Yuri) ušao u natjecanju za službenu naslovnicu singla Hold Me Closer Eltona Johna i Britney Spears. Glasovanje traje još tri dana, do 26. rujna, a u nastavku saznajte kako dati glas našem novinaru i ilustratoru.

16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

Glazba

Novo izdanje elektroničkog programa Oculus u Aquarius klubu

19.12.2019. Ziher.hrFoto: Oculus Night / Facebook
Vrijeme čitanja: 2 minute

U nadolazećem novom izdanju svježeg programa Oculus u Aquarius klubu, 21. prosinca (subota) se sprema prava house&tech house poslastica za predblagdanski ples. Za blagdane Oculus program voli dijeliti uspomene zbog čega u goste dolazi jedan od mlađih nositelja elektroničke scene, Vlad’o.

Vlad’o je talentirani pripadnik zagrebačke scene, a što ima za ponuditi, uz domaćice programa Petru. i Moniku Klier, moći ćete čuti na podiju A1 prostora Aquarius kluba.

VLAD’O (VHS)  je umjetničko ime iza kojeg se nalazi Vlado Kaponja, glazbom se počinje baviti 2015. godine, a neraskidiva veza stvara se 2017. kada kupuje prve ploče. Od tada ga možete čuti isključivo u vinyl izdanju, pri čemu se ne voli držati određenih kalupa, niti se ograničavati žanrovima. Osim samostalnog djelovanja, jedan je od osnivača VHS-a i s dečkima u rukavu uvijek ima spremne nove i zanimljive goste. Kada nije za pultom, možete ga pronaći u društvu četveronožne ljubimice ili u svim vrstama sportskih aktivnosti.

Monika Klier započinje svoj DJ i promotorski put u zagrebačkom klubu KSET, čija je članica i danas. Osim partyja u KSETu, organizira DJ večeri na gradskom jezeru u Slatini, gdje je i rođena. Izlaženjem po klubovima u Zagrebu otkriva sve čari elektroničke glazbe što ju dovodi do minimal techna i housea čijeg se stila i najviše drži u svojim setovima. Kroz ovu godinu često nastupa u virovitičkom klubu PodRoom gdje upoznaje bolju polovicu dinamičnog dua koji čini Oculus.

Petra. s druge strane pulta staje 2016. godine u svom gradu Virovitici, nakon dugogodišnjeg trošenja džonova na podijima. Od tada, gdje god dođe, želja joj je selekcijom traka pokrenuti i najokorjeliju ‘drvenu mariju’ iz kutka prostorije. Sklona melodičnosti, ali i tvrdom basu, dok žanrovski neopterećena – jer u grooveu je čarolija. Česta gošća radijske emisije „Stereotip“,namijenjene ljubiteljima elektroničke glazbe, koja se uživo svake srijede emitira na županijskom radiju Virovitica, te članica istoimenog kolektiva, s kojim je (uz kolege Lea Škrinjarića i Overdoca) organizirala programe u virovitičkom klubu PodRoom.

Iza zanimljivog vizualnog identiteta programa stoji Martina Petric. Događaj počinje u 23 sata, a plesati se može sve do 6 sati. Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete nabaviti na ulazu kluba.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari