Film

Novo u kinu: Misterij, akcija, zločini i trolovi u listopadu

novo u kinu
Vrijeme čitanja: 2 minute

Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u prevrtljivom listopadu.

„DOGMAN”, 5. listopada

Novi film redatelja Luca Bessona uvodi nas u priču o mladiću kojeg je otac kao dijete zlostavljao i bacio ga psima koji su da, umjesto da ga napadnu, zaštitili i postali mu najbolji prijatelji.

„Do posljednjeg daha”, 5. listopada

Triler o dvije sestre koje se bave ronjenjem i o njihovoj epskoj borbi za preživljavanje kada jedna od njih biva zarobljena ispod vode.

„Luda lova”, 5. listopada

Moderna priča o Davidu protiv Golijata u obliku korisnika Reddita koji su svojim znanjem i umješnošću srušili planove bogatim investitorima s Wall Streeta.

Redatelj Craig Gillespie („Ja, Tonya”, „Cruella”) okupio je zvjezdanu ekipu među kojima su i Paul Dano, America Ferrera, Vincent D’Onofrio, Seth Rogen, Pete Davidson, Anthony Ramos i drugi.

„Bosanski lonac”, 12. listopada

Film redatelja Pave Marinkovića o Faruku Šegi, neuspješnom kazališnom redatelju koji se nevoljko vraća u kazalište kako bi izbjegao deportaciju iz Austrije.

Uz Senada Bašića kao Faruka glume i Bruna Bebić, Zlatko Burić, Igor Kovač, Goran Grgić, Dejan Aćimović, Dražen Kühn i drugi.

„Istjerivač đavola: Vjernik”, 12. listopada

Duhovni nasljednik filma „Istjerivač đavola” u kojem se protagonisti ponovno suočavaju sa samim đavlom.

„Ubojice cvjetnog mjeseca”, 19. listopada

Legendarni redatelj Martin Scorsese donosi priču o stradanjima plemena Osaga, pohlepi bijelaca u potrazi za naftom i onime što će ostati poznato u povijesti kao prvi slučaj FBI-a.

Uz stalne Scorseseove suradnike Leonarda DiCaprija i Roberta De Nira, tu su i Lily Gladstone, Brendan Fraser i Jesse Plemons.

„Odmazda”, 19. listopada

Nakon što je preživio avanture u avionu i vlaku, Liam Neeson sjeda za volan automobila, no uskoro saznaje da je ispod sjedala pričvršćena bomba te da mora obaviti seriju zadataka kako bi zaustavio tajanstvenog ucjenjivača.

„Escort”, 26. listopada

Posljednji film redatelja i scenarista Lukasa Nole govori o uspješnom poslovnom čovjeku koji provede noć s prostitutkom koju kasnije pronađe mrtvu. Za to saznaju dvojica hotelskih službenika koji će njegov život učiniti paklom.

„Trolovi 3 – Bend na okupu”, 26. listopada

Poppy i Branch upuštaju se u avanturu života kako bi spasili Branchovog brata, ujedinili boy band BroZone i spasili pop glazbu. Glasove su posudili Renata Sabljak, Fabijan Pavao Medvešek, Jura Blažević, Vanda Winter, Ivan Đuričić, Ervin Baučić, Zsa Zsa, Lana Blaće i drugi.

„Five nights at Freddy’s”, 26. listopada

Noćni čuvar čuvene pizzerije mora preživjeti pet noći dok ga pet robota pokušavaju ubiti.


Ovaj je sadržaj sufinanciran sredstvima Fonda za pluralizam medija Agencije za elektroničke medije.

Be social

Komentari