Istaknuto
05.08.2022.

Vrijeme čitanja: 6 minute Lik Eddieja Munsona na neki je način arhetip i možemo ga svrstati u široku mrežu svojevrsne morfologije priče (gospon Propp, no pun intended), no on je također i tragedija našeg društva koje, iako čvrsto vjerujemo da nije tako, zapravo ne napreduje mnogo.

23.07.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nekoliko frendova je išlo slušati Deathhammer na Black Silesia festival u Poljsku. Novi Immolation je i dalje u vrhu death metala, ali nisam se uspio zakačiti. Le Dom je nastupio u Attacku u organizaciji No Balancea. Kad će opet neka korona da se malo smanji učestalost koncerata?

Film

Odgađa se 16. izdanje ZagrebDoxa

09.03.2020. Ziher.hrFoto: facebook.com/pages/ZagrebDox
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Budući da je cijeli svijet trenutno pod opsadom korona virusa i poduzimaju se mjere opreza, odgađa se 16. izdanje festivala dokumentarnog filma ZagrebDox, koji se trebao održati od 15. do 22. ožujka.

Organizatori festivala se ispričavaju i poručuju: “Temeljem prijašnje komunikacije sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, suradnje s prikazivačem, kao i domaćim i stranim filmskim djelatnicima, nadali smo se da ćemo, makar i u donekle smanjenom opsegu, biti u stanju održati ovogodišnji festival u predviđenim rokovima. Nažalost, pogoršanje situacije u Europi, posebno u našem najbližem okruženju, kao i današnja odluka i preporuka Stožera, prisiljavaju nas da festival odgodimo.”

Aktivnosti programa usavršavanja za filmske profesionalce ZagrebDox Pro, kao i Pitching forum održat će se u online okruženju.

Novi datum održavanja festivala objavit će se naknadno.

 

(Visited 63 times, 1 visits today)

Komentari