advent
1. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Ove godine provedite Advent na naš način, upoznajte nas kroz male božićne rituale, tradicije i sadržaje koji ispunjavaju naše adventske dane bojama veselja.

navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

Film

Odgađa se 16. izdanje ZagrebDoxa

Foto: facebook.com/pages/ZagrebDox
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Budući da je cijeli svijet trenutno pod opsadom korona virusa i poduzimaju se mjere opreza, odgađa se 16. izdanje festivala dokumentarnog filma ZagrebDox, koji se trebao održati od 15. do 22. ožujka.

Organizatori festivala se ispričavaju i poručuju: “Temeljem prijašnje komunikacije sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, suradnje s prikazivačem, kao i domaćim i stranim filmskim djelatnicima, nadali smo se da ćemo, makar i u donekle smanjenom opsegu, biti u stanju održati ovogodišnji festival u predviđenim rokovima. Nažalost, pogoršanje situacije u Europi, posebno u našem najbližem okruženju, kao i današnja odluka i preporuka Stožera, prisiljavaju nas da festival odgodimo.”

Aktivnosti programa usavršavanja za filmske profesionalce ZagrebDox Pro, kao i Pitching forum održat će se u online okruženju.

Novi datum održavanja festivala objavit će se naknadno.

 

(Visited 64 times, 1 visits today)
Be social

Komentari