nemanja
17. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 11 minute nemanja je alter-ego Puležanina koji je albumom “Voodoo Beat” zatvorio svoju psihodeličnu disko trilogiju.

4. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Rujan je mjesec u kojem nas čekaju mnogi povratci – od drugog dijela „Časne“ do petog dijela serijala „Poslije svega“ pa sve do nevjerojatnog desetog dijela „Slagalice strave“ uz tek pokoji originalni film.

Film

Odgađa se 16. izdanje ZagrebDoxa

Foto: facebook.com/pages/ZagrebDox
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Budući da je cijeli svijet trenutno pod opsadom korona virusa i poduzimaju se mjere opreza, odgađa se 16. izdanje festivala dokumentarnog filma ZagrebDox, koji se trebao održati od 15. do 22. ožujka.

Organizatori festivala se ispričavaju i poručuju: “Temeljem prijašnje komunikacije sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, suradnje s prikazivačem, kao i domaćim i stranim filmskim djelatnicima, nadali smo se da ćemo, makar i u donekle smanjenom opsegu, biti u stanju održati ovogodišnji festival u predviđenim rokovima. Nažalost, pogoršanje situacije u Europi, posebno u našem najbližem okruženju, kao i današnja odluka i preporuka Stožera, prisiljavaju nas da festival odgodimo.”

Aktivnosti programa usavršavanja za filmske profesionalce ZagrebDox Pro, kao i Pitching forum održat će se u online okruženju.

Novi datum održavanja festivala objavit će se naknadno.

 

Be social

Komentari