nemanja
17. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 11 minute nemanja je alter-ego Puležanina koji je albumom “Voodoo Beat” zatvorio svoju psihodeličnu disko trilogiju.

4. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Rujan je mjesec u kojem nas čekaju mnogi povratci – od drugog dijela „Časne“ do petog dijela serijala „Poslije svega“ pa sve do nevjerojatnog desetog dijela „Slagalice strave“ uz tek pokoji originalni film.

Vizart

Pljusni ju i obasjat će ti sobu!

Izvor: Facebook
Vrijeme čitanja: < 1 minute
Izvor: Facebook/ Joseph Begley
Izvor: Facebook/ Joseph Begley

U slučaju da ste jedan od onih tipova koji lude za najnovijim konceptima tehnologije, posebice lampama koje se pale na dodir, ovo će vas sigurno zainteresirati. Za sve koji se žele zbližiti sa svojim kućanskim uređajima, ovaj je san snova. Novi izum umjetnika Josepha Begleya s londonskom adresom upravo je neobična svjetiljka nazvana “Slap it” ili u slobodnom prijevodu, “Opali ju”, koja ujedinuje korisnost svakodnevne svjetiljke i senzualnost ljudske stražnjice. Mehanizam u obliku mnogima najpoželjnijeg dijela tijela izrađen je od silikona radi maksimalne preciznosti. Budući da reagira na ljudski dodir, lampu možete uštipnuti, zašlatati, pljusnuti ili pomilovati, a ona će, umjesto da vam odgovori šamarom, obasjati vašu sobu veličanstvenim svjetlom. Ovaj nesvakidašnji uređaj prodaje se po cijeni od 700 funti i to u ograničenoj količini od samo 50 svjetlećih pozadina.

Be social

Komentari