Glazba

PostModern Jukebox ponovno u Zagrebu

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

PostModern Jukebox, u čijem se radu isprepliću različita glazbena vremena, svojom Welcome to Twenties 2.0 turnejom, svijet želi pripremiti za novo desetljeće. Tvorac Postmoderna Scott Bradlee nada se da će nadolazeća dekada glazbi vratiti stil i stvaralačku umješnost, jer se prošlih generacija tipizirala.

Dvadesete godine prošlog stoljeća, donijele su nam Jazz, jedinu pravu američku umjetničku formu. Tko zna što je moguće u 2020-ima? Jedno je sigurno, a to je, da ima puno ljudi koji su umorni od skandaloznih i lažnih naslova, bezumnih reality emisija i ovisnosti o pametnim telefonima, koji su u posljednjem desetljeću samo dijelili ljude. Koristimo naš mali kutak prostora pop kulture kako bismo ljudima omogućili da zaborave svoje nevolje i pridruže nam se na koncertu, slaveći istinski glazbeni talent i bezvremenski stil – uživo i u stvarnom životu.
– Scott Bradlee

Postmodern Jukebox pokrenuo je Bradlee 2009. godine, a do danas su prikupili više od milijardu pregleda na YouTubeu, s 4,2 milijuna pretplatnika. U posljednjih pola desetljeća PMJ je obišao svijet, odigravši stotine predstava u rasprodanim dvoranama na šest kontinenata. U Zagrebu će nastupiti u velikoj dvorani kluba Boogaloo, izvodeći nam, u svojoj maniri, neke od najvećih suvremenih pop, rock i r&b hitova.

Bradlee Twenties 2.0 show najavljuje : „Pripremite se za najosjećajniju zabavu dvadesetih s ove strane Velikog Gatsbyja”. I mi potpisujemo.

Ulaznice

Early bird – prvih tristo ulaznica prodavat će se po cijeni od 180 kuna, cijena regular ulaznice biti će 200 kuna, VIP ulaznice iznosit će 260 kuna. Na dan koncerta ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 220 kuna. Pretprodajna mjesta: Entrio.hr, blagajna kluba (10:00 – 16:00 sati), Dirty Old Shop i knjižara Rockmark.

Be social

Komentari