Glazba

Poznato je tko nastupa na dodjeli Rock&Off nagrada ovoga petka!

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Već se po tradiciji nezavisna glazbena novinarska nagrada Rock&Off šestu godinu zaredom vraća u zagrebačku Tvornicu Kulture, a o partyju dodjele priča se danima, dok ga neki pamte čak i godinama nakon.

Ne valja zato propustiti takav događaj, a znaju to dobro najpoznatija imena hrvatske glazbene scene, ali i publika koja će i ove godine moći pratiti dodjelu putem livestreama na brojnim portalima i putem Rock&Off weba.

Veliki i stručni žiri od 90 novinara je svoj posao odradio, a sad je ostalo još samo publici da izglasa svoje favorite i osvoji vrijedne nagrade u glasovanju za Iskonovu nagradu publike za izvođača godine.

Na kultnoj pozornici Tvornici kulture, uz standardno sjajnu produkciju, nastupit će, abecednim redom: Detour, IDEM, Ivana Picek, Klinika Denisa Kataneca, Miach, Natali Dizdar, Nina Romić, Reper iz sobe i Zimzelen, ali organizatori su i ove godine morali nadmašiti sami sebe pa će program prije aftera zaključiti gosti iznenađenja! Svi će oni svojim performansima uveličat dodjelu prestižnih nagrada ovoga petka od 20 sati!

“Najbolji tulum u gradu” odnosno centralnu dodjelu nagrada moći ćete pratiti putem STREAMA NAGRADE ROCK&OFF koji će biti aktivan od 19:30h.

Sve nominacije za šesto izdanje nagrade Rock&Off provjerite OVDJE

Sve ostale novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.

Be social

Komentari