Glazba

Predstavljamo skriveni Terraneo: Azimut stage, Ljetovanje stage i Terraneo beach stage!

Foto: Facebook/TerraneoFestival/
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Facebook/TerraneoFestival/
Foto: Facebook/TerraneoFestival/

Izvođači poput The Prodigy, Wu Tang Clan, My Bloody Valentine ili Rob Garze, Dubfire i Emiliane Torrini predstavljaju glavna imena ovogodišnjeg  Terranea. Na velikom otvorenom Red Bull Music Academy Stageu  nas ove godine čeka jedan od najkvalitetnijih elektronskih line-upa ovog ljeta. Osim ovih atrakcija Terraneo predstavlja i skrivene partije koje će posjetitelji morati tražiti. Točnije riječ je o partijima između nastupa velikih headlinera, na dijelovima lokacije koje morate tražiti, u skrivenim klubovima na otvorenom koji su nezaobilazno mjesto za sve one koji znaju što na festivalu znači dočekati izlazak sunca.

Upravo zbog toga je na ovogodišnjem Terraneu za njih organiziran Ljetovanje stage, Azimut bar i Terraneo beach stage.

LJETOVANJE STAGE

Poznata pozornica na kupoli ove godine donosi ekipu za mix pultom koja će posjetitelje, uz zvukove soula, funka, hip hopa ili rapa, vratiti u nezaboravne 70-e i 80-e. Ovaj stage osmišljen je kao ljetni koncept Gričevanja, gdje će osvježenje u vrućim šibenskim noćima biti pruženo uz bezbroj vrsta rakija, Pipi party, picigin i chill out zonu, gdje posjetitelji mogu nakratko predahnuti između nastupa.

Prvi dan otvoriti će Tamara Saul, nadolazeća rnb i neosoul zvijezda. Neki od izvođaća koji slijede su DJ Venom, DJ Chill, DJ Pips, DJ Oli Doboli, DJ Anto, TAKE ME OUT!, Denna M, DJ Rea, DJ Phillipe, Skelevibes te DJ Sina.

Na ovom stage-u održat će se after Wu-Tanga u režiji legende domaće hip hop scene Bizzo iz Bolesne braće.

AZIMUT STAGE

Ekipa atraktivnog šibenskog kluba Azimuta preseliti će se na Terraneo u formi kluba na otvorenom. Na njihovoj pozornici predstaviti će se uglavnom šibenska DJ scena kroz klupske hit programe Paštroč i Mrtvo Hitovlje. Neki od izvođača su DJ Vlado, DJ Debeli Šef i DJ Sanja Pandurić.

Na ovom stage-u predstaviti će se i Kultivaror te će zadnjeg dana do jutarnjih sati atmosferu držati živom ekipa iz Kino Šiške, sa line-upom koji uključuje Incurabili, Your Gay Thoughts, DJ Felis Catus & DJ Softskinson, DJ Yayoilouise & DJ Checkman, New Wawe Syria, N’Toko te Sea+Air.

TERRANEO AFTER PARTY @ AZIMUT KLUB

Klub Azimut službeni je gradski meeting point Terranea 2013. u kojem će se održati službeni Terraneo after party, u subotu 10.kolovoza 2013. Prvo ime ove večeri je sigurno Joe Ford, nadolazeća britanska drum’n’bass zvijezda. Uz Joe Forda, najizdržljivije i naupornije Terraneo fanove u klubu Azimut, zabavljati će i Rift Project, Chew the Fat! Croatia te Fil Tilen + Tone Tuoro.

TERRANEO BEACH STAGE

Po prvi put ove godine, svi posjetitelji festivala imati će samo svoju plažu – Terraneo beach, idealno mjesto za dnevno druženje, kupanje, sunčanje i zabavu. Osim ležanja u hladu borove šume, osvježenja u jednom od Terraneo beach barova, kupanja u čistom moru ili sudjelovanja u brojnim radionicama i eko programu, posjetitelji plaže će moći uživati na dnevnim partyijima. Od utorka, 06. kolovoza do subote, 10. kolovoza domaći i strani DJ-i zabavljati će posjetitelje plaže s programom koji će trajati od 12-18h.

Terraneo Beach Stage će većinom ugostiti imena elektronske glazbe poput Homeboy live, Disko Dabar aka Examine, DJ Raid i Jan Kinčl Zero. Ostala imena uključuju D’Noizz, Pete Dux, CFSN kolektiv, Moolah, Edin Haliti, Kodin, DJ Rea, Krunch It!, Mr. Mehikano, RRRamon!, Bass Matters, DJ Zorro i Felipe Simo.

 

 

Be social

Komentari